Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Bursaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını, şahsi hatalar sonrası da yenilginin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Sidal,muhabirine yaptığı açıklamada, bu yenilgiden ders çıkarmaları gerektiğini belirterek, ''Bundan sonraki maçlarda aynı hataları yapmamamız lazım. Takım oyununa daha fazla önem verip, istekli ve arzulu mücadele etmeliyiz'' dedi.
Mehmet Süha Sidal, aldıkları bu yenilgiye rağmen düşme korkusu yaşamadıklarını, Moritz'in sakatlığının sürdüğünü, bu oyuncuyu Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmaya yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.
-''İNŞALLAH BURSASPOR DEVRİM YAPAR''-
Rakipleri Bursaspor'u da galibiyetten dolayı kutlayan Futbol Şube Sorumlusu Sidal, ''Bursaspor bize göre daha istekli ve arzuluydu. 3 puan haklarıydı. Bileklerinin hakkıyla kazanmasını bildiler. Kendilerini tebrik ediyoruz. İnşallah devrim yaparlar'' dedi.
Bursaspor'un kendilerini iyi analiz ettiğini kaydeden Kasımpaşalı yönetici, ''Rakip ne yapması gerektiğinin bilinciyle maça çıktı. Böyle giderse şampiyon olurlar. Hadlerini biliyorlar. İlk defa takım oyunu oynayan bir ekibe karşı oynadık. Bize karşı önlemlerini almışlar'' diye konuştu.
-SAHANIN ZEMİNİNDEN ŞİKAYET ETTİ-
Sidal, maçlarını yaptıkları stadın zemininden şikayetçi oldu.
Saha zeminin kötü olmasının kendilerini etkilediğini vurgulayan Sidal, şunları söyledi:
''Hem almamız gereken maddi gelirden yoksun bırakıyor, hem de puanlarımıza neden oluyor. Başarı için iyi saha olması gerekiyor. Biz de sahamızı marka firmalardan birine yaptırdık. Bu firmayla görüşme halindeyiz. Gerekirse firmayı deşifre edeceğiz. Bütün kamuoyuna açıklayacağız. Gelecek sezon bu sahanın düzelmesi lazım. Gelecek sezon zemini bu şekilde görmek istemiyoruz. İyi zeminde oynayacağız. Saha zemini bizi rahatsız ettiği gibi, futbolseverleri de rahatsız ediyor. Kendini marka olarak değerlendiren bir firmaya yaptırdık. Türkiye'de kendini bir numara olarak gösteren, uzman bir firmaya yaptırdık. Yaptıkları saha ortada. Hem puanlarımıza neden oldu, hem maddi zarar verdi. Saha zeminin yenilenmesi konusunda görüşmeler devam ediyor.''
Kasımpaşa'da yenilgi üzüntüsü

Turkcell Süper Lig'de erteleme maçında kendi sahasında Bursaspor'a 2-0 mağlup olan Kasımpaşa'da, kötü futbol sonrasında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Konu: Süper Lig, MHP’den sıkı takip!MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un ardından MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Kasımpaşa ve Eyüpspor’un 'Kayyum' yönetimine geçmesini gerekçe göstererek ligin tescil edilmemesi ve mevzuatın işletilmesi çağrısı yaptı.
Erdoğan’dan 'Osman Aşkın Bak'a uyarı: “Kazanacağız…”Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs buluşmasında Dünya Kupası için "Sürpriz yapabiliriz" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a, "Sürpriz yapabiliriz deme, kazanacağız diyeceksin" sözleriyle müdahale etti.
Kayserispor'dan UEFA, FIFA ve TFF’ye dilekçe!Kayserispor; Süper Lig’de bazı Kulüp Başkanı ve Yöneticilerinin yasa dışı bahis oynadığı gerekçesiyle TFF, UEFA ve FIFA’ya resmi dilekçe göndererek ligin tescil edilmemesini talep edecek.
Böylesi ilk kez ortaya çıktı: ‘ROK’u yakan operasyon!Rasim Ozan Kütahyalı dâhil 200 kişinin gözaltına alındığı operasyonda yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Dosyada, sistemin nasıl işlediği ve soruşturmayı tetikleyen tespitin ne olduğu belirtildi. Ayrıca böylesi bir yapıya ilk defa rastlandığı belirtildi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
DÜN|BU HAFTA|BU AY
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim



































