• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Kars Belediye Başkanı: Bu millet yüz yıllardır kardeşçe iç içe yaşamış

Kars Belediye Başkanı: Bu millet yüz yıllardır kardeşçe iç içe yaşamış
Kars'ın Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Türk milletinin dik duruşu ile hiçbir terör örgütünün oyunlarına gelmediğini...

Kars'ın Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Türk milletinin dik duruşu ile hiçbir terör örgütünün oyunlarına gelmediğini söyledi. Karaçanta, "Bu aziz millet, yüz yıllardır kardeşçe iç içe yaşamış, bundan sonra da aynı kardeşlik bağı içerisinde yaşamaya devam edecektir." dedi.

Kars Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün Mardin ili Dargeçit ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 3 kahraman Mehmetçiğin şehit olduğunun derin üzüntüyle öğrenildiği ifade edildi. Açıklamada, "Yüce Türk milletti, onurlu duruşu ile hain terör örgütüne birlik ve beraberlik içerisinde gereken cevabı verecektir." denildi.

TAHRİKLERE GELMEMELİYİZ

Ayrıca açıklamada, Karaçanta'nın, "Terör saldırıları ile sabrımızı zorlayan iç ve dış mihraklar, bu milletin Malazgirt'te, Kurtuluş savaşında ve Çanakkale'de vermiş olduğu mücadeleyi akıllarından çıkarmasınlar. Millet olarak, alçak terör saldırıları karşısında tahriklere gelmemeliyiz. Terör örgütü ve destekçilerinin istediği de vatandaşlarımızı tahrik ederek, ülke bütünlüğüne ve birlikteliğimize zarar vermektir. Gün acılarımızı paylaşıp, terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize sonuna kadar destek günüdür." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, saldırıyla hayatını kaybeden aziz şehitlere Allah'tan rahmet, şehitlerin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temennisi yer aldı.Cihan

Kars Belediye Başkanı: Bu millet yüz yıllardır kardeşçe iç içe yaşamış

Kars Belediye Başkanı: Bu millet yüz yıllardır kardeşçe iç içe yaşamış

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim