• BIST 9645.02
  • Altın 2418.541
  • Dolar 32.5551
  • Euro 34.8228
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Kargo Aracı Dereye Uçtu

Kargo Aracı Dereye Uçtu
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yoldan çıkan kargo minibüsü, Gülüç Deresi'ne uçtu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yoldan çıkan kargo minibüsü, Gülüç Deresi'ne uçtu. Kazada yaralanan kargo aracının sürücüsü ve yanındaki arkadaşı kurtarılarak ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza Gülüç Beldesi Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde bulunan ERDEMİR Sevkiyat kapısı girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ereğli istikametinden Alaplı istikametine seyir eden Tanju Er idaresindeki 34 EZ 3603 plakalı bir kargo şirketine ait minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 150 metre gittikten sonra Gülüç Deresi'ne uçtu. O sırada kayıkları ile derede bulunan balıkçılar kargo aracının sürücüsü ile yanındaki Sadettin Reyhan'ın yardımına koştu. İki yaralı, balıkçılar ile Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımı ile dereden çıkartılarak ambulansa taşındı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar iki ayrı ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıları kurtaran balıkçılardan Celal Akbay, sürücünün kendisine başka bir aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıktığını söylediğini anlattı. Akbay gazetecilere olaya ilişkin açıklamasında "Yukarı çıkıyordum, araç köprünün üzerinden bu tarafa baktım geliyor. Arkadaşlar dereye uçtu, içinde iki kişi vardı. Biz de kurtardık onları. Biz burada balıkçılık yapıyoruz. Arkadaşa sordum "Araba sıkıştırdı, bizi kurtarın" diye bağırdı. Biz de yardıma koştuk, iki kişiyi kurtardık" dedi.

Polis ekipleri kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemi alırken, dereye uçan kargo aracı vinç yardımı ile çıkarılabildi. Kazada kargo aracında bulunan malzemeler minibüs ile birlikte suya gömülüp zarar gördü.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, kaza olan bölgede Karayolları'nın önlem alması ve çelik bariyer yapması için daha önce uyarıda bulunduklarını söyledi.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kargo Aracı Dereye Uçtu

Kargo Aracı Dereye Uçtu

Kargo Aracı Dereye Uçtu

Kargo Aracı Dereye Uçtu

Kargo Aracı Dereye Uçtu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim