• BIST 9546.27
  • Altın 2478.558
  • Dolar 32.4914
  • Euro 34.5802
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Karesi’de Güler Yüzlü Hizmet

Karesi’de Güler Yüzlü Hizmet
Hemşehrileriyle sık sık bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye servislerini gezerek, işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet etti.

Hemşehrileriyle sık sık bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye servislerini gezerek, işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara belediyenin hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soran Başkan Yılmaz, güler yüzlü hizmeti şiar edindiklerini kaydetti.

Karesili hemşehrileriyle her zaman iç içe olmaya özen gösteren, gerek açılış ve etkinliklerde, gerekse makamında vatandaşlarla birebir görüşmeye, sorun ve talepleri dinlemeye büyük önem veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye servislerini gezerek, işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet etti. Ziyareti esnasında belediye personeline kolaylıklar dileyerek vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, işlemlerin hızlı ve güler yüzlü yapılması konusunda hassas olduklarını belirterek, vatandaşların işlerini kolaylaştırmayı ve yaşam kalitesini arttırmayı kendilerine görev edindiklerini söyledi.

Vatandaşlara işlemlerini hızlı bir şekilde yapıp yapamadıklarını ve belediye çalışmalarından memnun olup olmadıklarını soran Başkan Yücel Yılmaz, "Halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde vermek gibi bir misyonumuz var. Karesi Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana "güler yüzlü hizmeti" kendimize şiar edindik. Personelimizin de bunu öncelik edinmesini istiyorum. Bizim amacımız Karesi halkının işlerinin kolaylaştırmak, yaşam kalitesini arttırmaktır. Bu anlamda hem belediyecilik anlayışımız hem de çalışmalarımızla önemli adımlar attık" açıklamasında bulundu.

"Bizim isteğimiz Karesi'yi Karesili vatandaşlarımız ile birlikte yönetmek" diyen Başkan Yılmaz, belediye başkanı olarak kapısının herkese açık olduğunu dile getirdi. Şehirdeki belediyecilik anlayışına yeni bir soluk getirdiklerini belirten Yılmaz, "Hizmetlerimizin odağında hemşehrilerimiz var. 24 saat onlar için çalışıyoruz" dedi. Birimlerde işlemlerini yaptırırken Başkan Yılmaz ile karşılaşan vatandaşlar, işleyişten memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti. Sohbet sırasında bazı vatandaşların mahalleleriyle ilgili taleplerini ilettiği Başkan Yılmaz, bu taleplerle ilgili olarak birim müdürlerine talimatlar verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim