• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Kardeşlik sofrası bu kez Karaköprü’de kuruldu

Kardeşlik sofrası bu kez Karaköprü’de kuruldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü'de düzenlenen "Kardeşlik sofrası" buluşmasına çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü'de düzenlenen "Kardeşlik sofrası" buluşmasına çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında Grup Halilluah ilahiler seslendirdi. Yoğun katılımdan ve birlik beraberlikten dolayı Karaköprülülere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Rabbim hep birlikte Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını güzel bir şekilde ulaşmayı nasip etsin" dedi.

"Halka hizmeti ibadet olarak görüyoruz"

Halka Hizmet etmeyi İbadet olarak gördüklerini belirten Çiftçi, "Birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı ay olan Ramazan'da Büyükşehir Belediyemizin iftar sofrasına yoğun katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu da Karaköprü'müzün ne kadar bir ve birlikte olduğunun göstergesidir. 13 ilçemizde kurduğumuz iftar sofrasını ilçe merkezlerimizde yapıyoruz. Bugünkü adresimiz de Karaköprü ilçemizin merkezi oldu. Halkımızın birlik ve beraberliği bizler için çok önemlidir. Rabbim hepimizi önümüzdeki Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramına erişmeyi nasip eylesin. Şanlıurfalı ilçe belediyeler ve Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın emrindeyiz. Halkımızı hizmetin merkezine alıyoruz ve halkımıza hizmet etmeyi ibadet aşkı ile yapıyoruz. Bu hizmetleri yaparken gücümüzü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den alıyoruz. Gerek AK hükümetlerin Türkiye'de yapmış olduğu yatırımlar gerek ise belediyelerin yerelde yapmış olduğu yatırımlar ile Türkiye önemli bir değişimi yaşadı. Yeni Havaalanları, yollar, hastaneler, okullar ve yeni şehirleşmeler kültür merkezleri, sanat merkezleri, alt yapı ve tesisleri AK Parti döneminde Ak kadrolar ile gerçekleşti. Siyaset anlayışında aileyi önemsiyor ve Şanlıurfa'yı bir bütün olarak görüyoruz. Herkesin yeri AK Partide vardır ve var olmaya devam edecektir" diye konuştu.

"24 Haziran seçimleri Türkiye'nin kader günüdür"

Şehirlerin daha fazla gelişebilmesi için adresin AK Parti olduğuna dikkat çeken Çiftçi, "AK kadrolar noktasında hizmetlerin devamı için aile ve çevre politikalarımızın devam edebilmesi için fakir ve fukaranın daha iyi düzeyde yaşayabilmesi, işsiz kardeşlerimizin iş bulabilmesinin mücadelesini veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'dır. Türkiye, 24 Haziran seçimlerinde yepyeni bir döneme giriyor. Bu dönem halkın seçeceği Cumhurbaşkanımızın dönemidir. Bu dönemde halkımız ve milletimiz Cumhurbaşkanımızı seçecek ve ona yürütmeyi teslim edecek. Bunun yanında AK Partimizin hazırladığı listeleri de aynı şekilde meclise taşıyacak. Listelerdeki a şahsı b şahsı bizler için önemli değil önemli olan Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin güçlü bir şekilde mecliste yer almasıdır. 24 Haziran seçimleri Türkiye'nin kader günüdür. Ekonomik anlamda cebimizdeki parayı düşünen dış güçler var. Piyasayı bozmak isteyen, piyasadaki parayı çeken yabancı uyruklu şirketler, faiz oranını yükseltmek isteyen lobiler var. Ama bunlarla mücadele eden bir hükümet bir lider var, dolayısıyla bu müdahalelere dur diyebilmek bağımsız ve özgür bir şekilde, kendi evladı Anadolu insanı, dindar, müslüman ve halkı ile iç içe olan bir liderimiz var. Allah'ın izni ile 24 Haziran'da bunu tekrar tescillendireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim