• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Karalar: “Bizim De Canımız Size Feda Olsun”

Karalar: “Bizim De Canımız Size Feda Olsun”
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Memleketimizi canları pahasına koruyan şehitlerimiz ve aileleri için ne yapsak azdır. Nasıl ki onların canı vatan...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Memleketimizi canları pahasına koruyan şehitlerimiz ve aileleri için ne yapsak azdır. Nasıl ki onların canı vatan için fedaysa, bizim de canımız sizlere feda olsun" dedi.

Şehit Aileleri Derneği'nin şehitler için her ay düzenli olarak okuttuğu mevlide bu ay Seyhan Belediyesi katkı verdi. Mevlide CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve il yönetimi de katıldı.

Dernek Başkanı Emine Kunt, yaptığı konuşmasında, "Biz evlat acısı yaşadık. Soğuk mermerlere sarılıyoruz. Allah kimseye yaşatmasın. Şehit aileleri adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Zeydan Başkanım Allah size evlat acısı yaşatmasın. Allah size bin versin siz de bize bir verin" dedi.

Sözlerine "Sizinle birlikte olmaktan onur duyuyorum" diyerek başlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, "Şehitlerimize, şehit ailelerine, bu memleketi canı pahasına koruyanlara ne yapsak azdır. Nasıl ki onların canı vatan için fedaysa, bizim de canımız sizlere feda olsun" diye konuştu.

Terör nedeniyle hemen her gün şehit haberlerinin geldiğini belirten Başkan Karalar, bu haberlerin ocaklara ateş düşürdüğünü söyledi. Karalar, "Şehit haberleri canımızı acıtıyor. Evlatlarımız gidiyor ona ağlıyoruz ama bu memleketi yoktan var eden Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu rejim gidiyor ona da çok yanıyoruz. Türkiye'de yapılmak istenen şey çok açık. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanların bir arada yaşaması istenmiyor. Herkes herkese düşman olsun isteniyor. Birlikte yaşamanın, birbirimizi sevmenin imkanları ortadan kalkıyor ama ben yüce halkıma çok güveniyorum. Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin ilelebet payidar kalacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine işaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da asker ve polislerin ülke için canlarını verdiğini belirterek, "Umarım en kısa sürede bu olaylar son bulur ve sıvasız, penceresiz, çatısız evlere bir daha ateş düşmez, bu acılar yaşanmaz" şeklinde konuştu.

Karalar: “Bizim De Canımız Size Feda Olsun”

Karalar: “Bizim De Canımız Size Feda Olsun”

Karalar: “Bizim De Canımız Size Feda Olsun”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim