• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Karaer; “Hain Tuzaklar, Sağlık Çalışanlarının Özverisi İle Bozuluyor”

Karaer; “Hain Tuzaklar, Sağlık Çalışanlarının Özverisi İle Bozuluyor”
Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, sağlık çalışanlarının terörle mücadelenin yürütüldüğü bölgelerde büyük bir özveri ile görev...

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, sağlık çalışanlarının terörle mücadelenin yürütüldüğü bölgelerde büyük bir özveri ile görev yaptığını belirtti.

Terör örgütünün, sağlık çalışanlarını yıldırarak bölgeden gönderme amacında olduğunu belirten Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, bu hain tuzak ve oyunların, bölgeye geçici görevle giden sağlık çalışanları ve UMKE ekiplerinin görev sürelerini uzatarak çalışmaya devam etmesiyle bozulduğunu söyledi. 112 ekiplerinin sokağa çıkma yasağı olan bölgelerin dışında, gelen her çağrıya gittiğini de kaydeden Karaer, sağlık hizmetinin verilmesi noktasında bakanlığın aldığı inisiyatifi de önemsediklerini ifade etti. Bölgede birçok sağlık çalışanı mağdur olurken, hayatını kaybedip, yaralanırken, sağlık çalışanlarının hakkını savunması gereken Türkiye Tabipler Birliği'nin terör dilini kullanmasını anlamakta zorlandıklarının altını Karaer, "Birçok sağlık çalışanı mağdur olurken, TTB terör diliyle barış çağrısı yapıyor. Bu teröre hizmettir. Meslek örgütü olarak sağlık çalışanlarının hakkını savunması gereken TTB, söylemleriyle teröre hizmet ediyor. Bu örgütün yöneticileri, terör örgütüne destek vereceklerse, istifa edip, örgüte başka çatıların altında çalışsınlar" şeklinde konuştu.

"BÜYÜK SORUMLULUKLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Sağlık-Sen'in savunduğu hak temelli değişim felsefesi ve ilkesel duruşunçalışma hayatında ve millet nazarında çok güçlü destek bulduğuna değinen Karaer, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olmanın hakkını verebilmek için daha büyük sorumluluklar yüklenmiş olarak yollarına devam ettiklerini bildirdi. Zor dönemleri kol kola girerek, omuz omuza vererek atlattıklarını söyleyen Karaer, "Çalışma sahalarımızda, ülke meselelerinde ortaya koyduğumuz duruşla hep birlikte onur duyacağımız bir miras oluşturduk. Şimdi yarınları kazanma zamanı. Milletimiz ve geleceğimiz uğruna verdiğimiz mücadeleleri, aldığımız mesafeleri, boşa çıkarmak isteyen ihanet şebekelerine karşı milletimizin gören gözü, işiten kulağı olacağız. Dünden daha fazla yorulacağız. Dünden daha fazla çileye soyunacağız. Yol arkadaşlığımızın, kader arkadaşlığımızın, vefa duygumuzun, yarınlarımız için bize güç verecek, en kıymetli hazinemiz olduğunu da hiç aklımızdan çıkarmayacağız" şeklinde konuştu.

"İNSAN MERKEZLİ, MEDENİYET KÖKLERİMİZİ YANSITAN YENİ ANAYASA İSTİYORUZ"

Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak insan merkezli, medeniyet köklerimizi yansıtan yeni Anayasa istediklerini ifade eden Karaer, Türkiye'yi kuşatan 80 yıllık sömürü düzenini, böl parçala yönet politikalarını tarihe gömmeye kararlı olduklarının altını çizdi. 2023, 2071 vizyonu derken sadece güçlü bir ekonomiden, müreffeh bir gelecekten bahsetmediklerini dile getiren Karaer, 200 yıldır, insanı, doğayı ve her türlü değeri yok eden sömürü düzenine karşı, merhamet ve bereket ikliminin, temeli adalet olan medeniyetin yeniden doğuşunu müjdelediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim