• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Karaduman’dan Aygün’e Ziyaret

Karaduman’dan Aygün’e Ziyaret
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün'ü ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün'ü ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Merkez ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde tekrar başkan olarak göreve seçilen Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, "Bugün merkez ilçe teşkilatı olarak Kızılay Derneğimize hayırlı olsun ziyaretine geldik. Yaklaşık 3 hafta önce bir kongre gerçekleştirdiler. Hem başkanımızı hem de yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kızılay'ın Türkiye'de yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Zonguldak Şubesi olarak da başkanımızın nezdinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızılay Derneği Zonguldak'ta aktif bir şekilde hizmet veriyor. İnsanların mağdur olduğu durumlarda Kızılay'ı görebiliyoruz. Bu anlamda bu zor koşullarda vatandaşlarımızın yanında olduklarını için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ise "AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve merkez ilçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Türk Kızılay'ı olarak yönetim kurulumuzla birlikte elimizden geldiği kadar Dünya'nın her yerinde nerede bir yangın var nerede bir sel felaketi var onların yanında yer alıyoruz. Biz sadece aracıyız. Zonguldak'ta bir sürü hayırsever var. Onlardan Allah razı olsun. Onlar bizlere veriyor. Bizde ihtiyaç sahiplerini tespit edip bu gibi hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Bizim hayırseverler ön planda onların sayesinde dimdik ayaktayız. Zaman zaman soruyorlar siz nereye bağlısınız diye. Biz Cumhurbaşkanlığına bağlıyız. Bizim cumhurbaşkanımız fahri genel başkanımızdır. Türk Kızılay'ı Biz 2003 yılından itibaren Türkiye genelinde ve Dünya'da bu iktidarın sayesinde Türk Kızılay'ına el attı, yardımcı oldu ve ne gerekiyorsa yaptı. Biz şuanda Cumhurbaşkanımızın sayesinde Dünya'da Kızılhaç'la yarışıyoruz. Kızılhaç Dünya'da yardımlar konusunda birinci bizim hedefimiz 2023 yılında Kızılhaçı geçmek ve Dünya'da yardımlar konusunda birinci olmak. Buda hayırseverler ve Cumhurbaşkanımızın sayesinde olacak" dedi.

Karaduman’dan Aygün’e Ziyaret

Karaduman’dan Aygün’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim