• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Karabük TSO’dan 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımı

Karabük TSO’dan 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımı
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO ) 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine, kaban ve ayakkabı...

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO ) 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine, kaban ve ayakkabı yardımı yaptı.

Kaban ve ayakkabılar Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. Öğrencilere yapılan yardım ile ilgili açıklama yapan Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, TOBB'un katkıları her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere kış öncesinde yardımda bulunarak, eğitimlerine destek vermeyi hedeflediklerini bildirdi.

Milli eğitim müdürlüğünce merkez ve Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde ilköğretim okullarında tespit edilen 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunduklarını belirten Özcan, 35 bin lira tutarındaki yardımın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Karabük TSO tarafından gerçekleştiğini ifade etti.

Yardımların dağıtılmak üzere Merkez ile Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde bulunan ilköğretim okulu müdürlerine teslim edildiğini açıklayan Özcan, " Her yıl olduğu gibi bu yılda milli eğitim müdürlüğümüzle ortak tespit ettiğimiz okullarda yardım çalışmalarını gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunarak, eğitimlerine destek olmayı hedefledik. Soğuk kış aylarında çocuklarımızın üşümemesini istiyoruz. Çocuklar ülkemizin geleceği ve istikbali. Bizde bu reel sektör ve ticaret camiası olarak bu çocuklarımıza destek olabiliyorsak buda ziyadesiyle bizi mutlu ediyor.

Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran Ticaret ve Sanayi Odamız kentimize ekonomik değer ve istihdam oluşturmanın yanında toplumda sosyal işlerede her sene olduğu gibi bu senede destek oluyorlar. Okulalrda idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ise, TSO odası Başkanı Tuncay Özcan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Karabük TSO’dan 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımı

Karabük TSO’dan 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim