• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Kapıkaya Festivali’nin yapıldığı dağın yol sorunu çözülüyor

Kapıkaya Festivali’nin yapıldığı dağın yol sorunu çözülüyor
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kapıkaya Festivali"nin yapıldığı Yün Dağı'na çıkan yolu çile olmaktan çıkaracaklarını...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kapıkaya Festivali"nin yapıldığı Yün Dağı'na çıkan yolu çile olmaktan çıkaracaklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesinde bulunan mahallelerin muhtarlarının misafiri oldu, sorunları dinledi, çözüm arayışına girdi. Gün boyunca Bafra ilçesinde yer alan mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kapıkaya Mahallesi'nde yaptığı incelemelerde bölgede yer alan festival alanının sorunlarının çözülmesi için gerekli talimatı verdi.

"Kapıkaya'da festivaller daha güzel olacak"

Bafra ilçesinde birçok mahallede Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen işleri yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Bahri Bozok'u ziyareti sırasında Yün Dağı'nda yapılan festival alanına ulaşımın çile olmaktan çıkacağını belirterek, "Geçtiğimiz yıl Kapıkaya Mahallemizde bulunan Yün Dağı'nda adrenalin tutkunu sporcuların da katılımıyla Kapıkaya Extreme Outdoor Fest'in ilki yapılmıştı. Önümüzdeki Temmuz ayında ikincisinin yapılması planlanan festival için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kolları sıvadık. Yün Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak için bu zorlu yolun bakımını yapacağız. Ulaşımı çile olmaktan çıkaracağız. Konforlu ve rahat bir ulaşımı sağlamak adına ekiplerimiz buradaki eksiklikleri en kısa zamanda giderecek. Festival alanında yer alan sorunları da gidermek için çalışacağız. Gelen sporcuların, seyircilerin çadırlarının kurup rahatça kamp yapması için yeni alanlar oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah bu eksiklikleri gidereceğiz ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan festivalin daha güzel, daha verimli geçmesini sağlayacağız" açıklamalarında bulundu.

Başkan Yılmaz Bafra ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Düzköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Ekiz, Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Bahri Bozok, Sahilkent Mahallesi Muhtarı Durmuş Alan, Emenli Mahallesi Muhtarı Alaattin Uzan, Adaköy Mahallesi Muhtarı Osman Bek, İkiztepe Mahallesi Muhtarı Necati Murtezaoğlu, Altunay Mahallesi Muhtarı Sait Karagöl ve Koruluk Mahallesi Ramazan Derebey ile bir araya gelerek sohbet etti. Mahallelerinde bulunan sorunların Samsun Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla sona erdiğini ifade eden muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim