• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Kahramanmaraş’ta öğrenciler "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

Kahramanmaraş’ta öğrenciler "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izledi
Kahramanmaraş'ta kırsal mahallelerde bulunan öğrenciler servis hizmeti de karşılanarak sinemaya götürüldü.

Kahramanmaraş'ta kırsal mahallelerde bulunan öğrenciler servis hizmeti de karşılanarak sinemaya götürüldü. Öğrenciler, Eren Bülbül'ün hayatının anlatıldığı, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

Onikişubat Belediyesi, Kariyer Günleri kapsamında liseleri gezerek öğrencilere EXPO 2023'ü anlatmıştı. Şimdi ise lise öğrencilerine bir jest yaparak "Onikişubat Belediyesi ile Sinema Günleri" kapsamında vizyona giren Eren Bülbül'ün hayatının anlatıldığı, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmine götürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hanefi Mahçiçek, "Geçtiğimiz haftalarda liselerimizi gezdik ve onlara EXPO 2023'ün şehrimize neler katacağını, proje zamanında kendilerine düşecek görevleri, kentimizin nasıl bir marka şehir haline geleceğini anlattık. Büyük bir sabır ve merakla bizi dinleyen öğrencilerimize yaşıtları olan Eren Bülbül'ün hayatının anlatıldığı filmin vizyona girmesiyle, sinemaya götürmeye söz verdik. 7 bin öğrencimizi bu kapsamda sinemaya götüreceğiz. Büyükten küçüğe vatanımız için feda edilen canları, hayatları ve geride kalanları bilsinler, görsünler istedik. Okullarımızdan şu ana kadar müthiş bir ilgi var. Tüm hafta boyunca okullarımız gelmeye devam edecek belli bir koordinasyon içerisinde. Yarın da kırsal mahallemizden öğrencilerin geleceği programda sinemaya gitmeyen hiçbir öğrencimiz kalmasın istiyoruz. Daha önce "15/07 Şafak Vakti" filmini 10 bin öğrencimize ve vatandaşımıza seyrettirmiştik. Çocuklarımızın ülkesinde olup bitenlere karşı haberdar olmaları, vatanına bağlı bireyler olarak yetişmeleri bizim için çok önemli" dedi.

Kahramanmaraş’ta öğrenciler "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim