• BIST 9458.27
  • Altın 2495.11
  • Dolar 32.5919
  • Euro 34.8036
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Kahramankazanlı gençlerden Bakan Kaya’ya sürpriz karşılama

Kahramankazanlı gençlerden Bakan Kaya’ya sürpriz karşılama
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda'dan sınır dışı edilmesinin ardından ilk kez geldiği Ankara'da, Kahramankazanlı gençler...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda'dan sınır dışı edilmesinin ardından ilk kez geldiği Ankara'da, Kahramankazanlı gençler tarafından çiçeklerle karşılandı.

AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları üyesi gençler, Hollanda tarafından sınır dışı edilen Aile ve Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya olayın ardından ilk kez geldiği Ankara'da sürpriz bir karşılama gerçekleştirdi. İstanbul'dan Ankara'ya hava yolu ile gelen Bakan Kaya, Esenboğa Havalimanı'nda, AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları'na üye bir grup tarafından karşılandı. Bakan Kaya, Kahramankazanlı gençlerin kendisini karşılamalarından dolayı oldukça duygulandığını belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Kahramankazanlı gençler Bakan Kaya'yı ellerindeki çiçekler ve üzerinde "Yalnız değilsin Kahramankazan seninle" yazılı pankartla karşıladı. AK Parti Kahramakazan İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Özden, Bakan Kaya'ya çiçek takdim etti. Bu sırada Bakan Kaya ile aynı uçakta Ankara'ya dönen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya da Kahramankazanlı gençler çiçek verdi. Kaya, sürpriz karşılaması sonrası oldukça duygulandığını belirterek, bu ince davranışlarından dolayı Kahramankazanlı gençlere teşekkürlerini iletti. Bu karşılamanın kendisi için de sürpriz olduğunu ifade eden Kaya, son derece mutlu olduğunu söyledi.

AK Parti Kahramankazan İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Özden de, Kaya'ya yapılan bu insanlık dışı ve hiçbir diplomatik nezakete sığmayan muamele dolayısıyla Hollanda'yı lanetlediklerini söyledi. Özden, "Sayın bakanımızın asla yalnız olmadığını göstermek için bu sürpriz karşılamayı yaptık. Bu olay kendilerini demokrasinin beşiği ve savunucusu olarak gösteren başta Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerinin iki yüzlülüklerini ortaya koymuştur. Avrupa'ya buradan sesleniyor ve "sabrımızı taşırmayın" diyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 16 Nisan'dan sonra inşallah Avrupa'ya ve tüm dünyaya gerekli mesajı vereceğiz" diye konuştu.

Kahramankazanlı gençlerden Bakan Kaya’ya sürpriz karşılama

Kahramankazanlı gençlerden Bakan Kaya’ya sürpriz karşılama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim