• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Kağıtspor Lider Eğitimi Projesi Bu Yılda Devam Ediyor

Kağıtspor Lider Eğitimi Projesi Bu Yılda Devam Ediyor
Kağıtspor Akademi projesi kapsamında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Lider Eğitimi, yeni dönemde de bir çok spor branşındaki başarılı sporcuların...

Kağıtspor Akademi projesi kapsamında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Lider Eğitimi, yeni dönemde de bir çok spor branşındaki başarılı sporcuların katılımıyla başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporculara vizyon geliştirme ve yaşamlarında hedef koyma pratiğini kazandırmak, gençlerin benliklerinde var olan liderlik vasıflarını ortaya çıkarmak ve bu konuda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Liderlik Eğitim seminerleri, kulüp ikinci Başkanı ve Lider Eğitim projesinin yöneticisi İslam Yücel'in açılış toplantısıyla başladı.

SEKASEM Kağıtspor Akademi Eğitim salonunda gerçekleşen ilk toplantıya İkinci Başkan İslam Yücel, Kulüp Genel Koordinatörü Sevcan Kutlu Aydemir, Lider Eğitim Koordinatörü Duygu Durmaz ile birçok spor branşından lider adayı katıldı. Kulüp İkinci Başkanı Yücel, lider adaylarına hitaben yaptığı konuşmada; "Kendinize güvenin. Bol bol kitap okuyun, faydalı şeylerle meşgul olun. Yaşamınız boyunca iyi bir dil öğrenin, iyi bir eğitim alın, iyi bir sporla uğraşın ve iyi bir enstrüman çalın. Çok hayal kurun ve yaptığınız işlerde uzman olun. Her şeyde insanı merkeze koyun" dedi.

Kulüp İkinci Başkanı Yücel "Geçmişimize bakıldığında mazimiz örnek alacağımız liderlerle dolu. Fatih Sultan Mehmed, Kanuni Sultan Süleyman, Atatürk bu örneklerden sadece birkaçı. Bizim liderlerimiz bir şey için değil, her şey için birçok şey konuşabiliyordu. Bugün bilgisayar oynamak, eğlenmek yerine buradasınız. Buda sizin farklı olduğunuzu gösteriyor. İleride Kağıtspor'u sizler yöneteceksiniz" diye konuştu.

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nce açılacak olan Akademi Lisesi projesine de katılacak olan Lider adayları, eğitimlerine bu proje kapsamında devam edecek. Lider adayları burada Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce derslerinin yanı sıra Felsefe, Tarih, Sosyoloji, Hukuk ve Sinema Atölyeleri gibi birçok etkinlik ve kulüp faaliyetleri gerçekleştirebilecek.

Kağıtspor Lider Eğitimi Projesi Bu Yılda Devam Ediyor

Kağıtspor Lider Eğitimi Projesi Bu Yılda Devam Ediyor

Kağıtspor Lider Eğitimi Projesi Bu Yılda Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim