• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Kadınların favorisi olan estetik işlemleri

Kadınlar en çok hangi estetik işlemlerini yaptırıyor?
Estetik ameliyatların giderek ilerleyen tıp ve dolayısıyla düşen fiyatlar sayesinde inanılmaz bir popülerlik yakaladıkları aşikar. Bu popülerlik nedeniyle pek çok kadının aklından bıçak altına yatmak geçiyor ve güzelliğini yaş ilerledikçe korumak isteyenler, yahut beğenmedikleri bölgelerini düzelttirmek isteyenler uzmanlardan bu konuda yardım alıyorlar. Özellikle kilo sorunları ve sarkma sorunları yaşayanların estetik operasyonlara sıcak yaklaştıkları biliniyor.
 
En çok dikkat çeken şey ameliyatsız estetik operasyonlara olan yüksek rağbet. Özellikle kırışıklara karşı etkili bir çözüm sunan botoks, lazer işlemler ve diğer dolgu operasyonları en sık tercih edilen ameliyatsız estetik operasyonlar arasında yer alıyorlar. Zira en dikkat çeken kırışıklıkların yer aldığı yüz, boyun ve göz çevresinde bu operasyonlar başarı ile uygulanabiliyorlar ve tatmin edici sonuçlar sayesinde pek çok kadın bir kaç yıl önceki kadar genç ve güzel görünebiliyor.
 
Aynı zamanda yaz aylarına hazır olabilmek için yazdan altı ay öncesinden başlayarak yağ aldırma operasyonları da popüler hale geliyor. Zira yazı şekilli bir vücut ile geçirmek isteyen kadınlar yağ aldırmanın yanında lazer epilasyonları da sıklıkla tercih ediyorlar. Göğüslerinden memnun olmayanlar ise meme büyütme ve meme küçültme ameliyatlarını düşünüyorlar. Bu bahsettiğimiz operasyonların gerçekleşme sıklığı oldukça yüksek ve dolayısıyla uzmanların da en çok deneyim sahibi oldukları ameliyatlar arasında yer aldıklarından başarı oranları giderek daha iyi hale geliyor.
 
Son dönemlerde ise kadınlar arasında popüler hale gelen bir estetik uygulama daha var. O da kök hücreler kullanılarak yapılan tedaviler ve bu tedavilerden elde edilen iyi sonuçlar giderek artmaya devam edecek. Zira vücudun başka noktalarına enjekte edilebilen cilt altında bulunan kök hücreler, yenilenmesi istenilen bölgede yeniden büyümeye ve çoğalmaya devam ediyorlar. Bu sayede o bölgelerde artan hücre yenilenmesi hem daha genç olmanıza şans tanıyor hem de kırışıklıklar, sarkmalar gibi durumların önüne geçiyor.
 
Lazer tedaviler de cilt lekelerinden kurtulmak ve özellikle güneşin sebep olduğu çillerle başa çıkabilmek güney bölgelerde sıklıkla tercih ediliyor.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim