• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Kadınlarda Kışın Saç Bakımı Ve Yeni Yılın Moda Renkleri

Kadınlarda Kışın Saç Bakımı Ve Yeni Yılın Moda Renkleri
Eskişehir'deki bayan kuaför Ali Akbaş, bu sene saç boyalarında daha marjinal renkler tercih edileceğini, en çok gri rengin moda olacağını belirterek, "Ombre...

Eskişehir'deki bayan kuaför Ali Akbaş, bu sene saç boyalarında daha marjinal renkler tercih edileceğini, en çok gri rengin moda olacağını belirterek, "Ombre modası bitiyor, marjinal renklere geçiş yapılıyor" diye belirtti.

Ali Akbaş, 2016 yılına damgasını vuracak renklerin yanı sıra kış mevsiminde yapılması gereken saç bakımı ile ilgili bilgiler verdi. Yaz aylarında güneş ve deniz suyundan yıpranan saçların, kış aylarında da kuruyarak sağlıksız kalmasını engelleyecek bir dizi önerilerde bulunan kuaför Akbaş, kadınların kendilerini uzman ellere bırakmaları gerektiğini dile getirdi. Kışın kesinlikle keratin bakımı yapılması gerektiğine dikkat çeken Akbaş, "Kış aylarında bayanların ilk önce dikkat etmesi gereken şeylerin başında saçları geliyor. Bayanların kış aylarında kesinlikle saçlarına bakım yapmaları gerekiyor. Hava soğuk olduğu için ister istemez saçlar kuruma yapacaktır. Kuruma olduğu zaman da saç bayan kuaförlerinde profesyonel ekip tarafından keratin bakımı yapılması gerekiyor. Bayanların özellikle kış ayında şampuanını, yağını ve maskesini eksik etmemesi gerekiyor. Bu şekilde ürünlerini kullanırsa saçlarından kış boyunca memnun kalır. Çünkü yazın ister istemez denizde havuzda güneş ışınlarına maruz kalan saçlar yıpranma meydana gelebiliyor. Kışın havalar soğuk olduğu için saçlar kuruma yapıyor. Bayanlar saçlarına biraz daha dikkat ederlerse daha güzel sonuçlar elde edebilirler" dedi.

"2016 YILINDA EN ÇOK GRİ RENK MODA OLACAK"

Kuaför Akbaş, 2016 yılında kadınların en çok tercih edeceği renklerden de bahsederek, geçen yıla damgasını vuran ombre modasının bu sene pek talep görmeyeceğine dikkat çekti. Bayan kuaförü Ali Akbaş, "Bu senenin moda renkleri gri, fuşya, mavi, parlement mavisi ve özellikle mor bayanların tercih ettiği renklerden. Boya yaptırmak saçı yıpratıyor olabilir ama sonuçlar çok güzel oluyor. Bence bayanların da zaten bu değişimi yapmaları gerekiyor. 2016 yılında en moda olacak renklerden birisi gri. Bu sene yolda her on kişiden dokuzu mutlaka gri saçla geziyor. Bence çok güzel, yakışan insanlara da gerçekten yakışıyor. Ben herkes yaptırıp denemeli diye düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl ombre modası vardı. Artık ombre modası yavaş yavaş bitiyor, daha marjinal renklere geçiyoruz. 2016 yılının sonuna kadar da bu şekilde devam eder diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kadınlarda Kışın Saç Bakımı Ve Yeni Yılın Moda Renkleri

Kadınlarda Kışın Saç Bakımı Ve Yeni Yılın Moda Renkleri

Kadınlarda Kışın Saç Bakımı Ve Yeni Yılın Moda Renkleri

Kadınlarda Kışın Saç Bakımı Ve Yeni Yılın Moda Renkleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim