• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kadınlar şikayetçi olmayınca kamu davası açılmıştı: Kayseri'deki 'falakacı kargocu' davasında yeni gelişme

Kadınlar şikayetçi olmayınca kamu davası açılmıştı: Kayseri'deki 'falakacı kargocu' davasında yeni gelişme
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu E.T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık ve müşteki eşi gelmeyince duruşma ertelendi.

Kayseri'deki olay, Melikgazi'ye bağlı Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kargo şirketinde çalışan, evli ve 2 çocuk babası E.T., maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırarak, gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarp ile bağlayıp falakaya yatırdı.

"GÜZEL DEDİKLERİNE 500, ÇİRKİN DEDİKLERİNE 250 TL"

E.T., falakaya yatırdığı kadınlardan 'güzel' dediklerine 500 TL, 'çirkin' dediklerine ise 250 TL ödeme yaptı. E.T., falaka görüntülerini de kayıt altına aldı.

E.T., başka kadınlara da çektiği videoları gönderdi. Benzer teklifte bulunduğu N.K. isimli kadının savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine E.T., gözaltına alındı.

EMNİYETTEKİ İFADESİ

E.T., emniyetteki ifadesinde, "10 yıldır evliyim. Cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntüler kadınların rızası ile çekildi. Kadınların isimlerini hatırlamıyorum. Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Bu görüntüler çekildiğinde evde kimse yoktu. Hiç kimseye zorla bir şey yapmadım. Görüntülerdeki kadınlara para verdim. Bu videoları çekerek, internet fenomeni ve para kazanmak istiyordum. Ancak çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz görüldüğü için yüklenmedi sonrasında videolar telefonumda duruyordu. Bu olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmedim" dedi.

EŞİNİN DE İFADESİNE BAŞVURULDU: FALAKAYA YATIRILAN KİŞİLERDEN BİRİ BENİM

Soruşturma kapsamında E.T.'nin eşi H.T.'nin de ifadesine başvuruldu. H.T. ise ifadesinde, "E.T. ile 10 yıllık evliyiz, 2 çocuğumuz var. Görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak, falakaya yatırılan kişilerden birisi benim. Eşim, zaman zaman beni falakaya yatırdı. Ben de ev huzurumun bozulmaması için eşimin bu isteğini kabul etmek zorunda kaldım. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla diğer kadınları gördüm. Diğer kadınlardan hiç haberim yoktu. Görüntülerdeki kadınların kim olduğunu bilmiyorum. O kadınlardan ve falakanın evimde yapıldığından haberim yok. Eşim E.T.'den şikayetçi değilim" diye konuştu.

Diğer kadınlar ise şikayet için başvuruda bulunmadı.

KAMU DAVASI AÇILDI

Soruşturma kapmasında E.T. hakkında, eşi H.T.'ye eylemleri nedeniyle 'eşe karşı eziyet çektirme' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'müstehcenlik' suçundan da 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle Kayseri 15'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Kayseri 15'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık E.T.'nin yargılanmasına başlandı. Davanın ilk duruşmasına sanık E.T. ile müşteki eşi katılmadı. Mahkeme hakimi, verdiği ara karar ile eksiklerin de giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim