• BIST 9530.47
  • Altın 2479.488
  • Dolar 32.4228
  • Euro 34.7158
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Jandarmaya ‘Tatlı’ Teşekkür

Jandarmaya ‘Tatlı’ Teşekkür
Ula'nın Akçapınar Mahallesinde 4 ay önce motosikleti çalınan Duygu Çalca, Akyaka Jandarmasına yaptığı başvuru sonrası motosiklet jandarma ekipleri tarafından...

Ula'nın Akçapınar Mahallesinde 4 ay önce motosikleti çalınan Duygu Çalca, Akyaka Jandarmasına yaptığı başvuru sonrası motosiklet jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda üstü çalılarla örtülü vaziyette buldu. Motosiklet üzerinde para, ehliyet, cep telefonu, ruhsat gibi değerli eşyaların bulunduğu motosikletin bulunmasının ardından genç kadın Jandarma ekiplerine tatlı ikramında bulundu.

Yıllardır hayalindeki motosikleti almak için birikim yapan genç kadın, tüm birikimlerini harcayarak 8 bin TL değerinde motosiklet sahibi oldu. Motosiklet 2015 Ekim ayı sonunda çalındı. Motosikletinin çalındığını Akyaka Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildiren genç kadın, 4 ay geçmesine rağmen motosikletinden tam ümidini kestiği sırada Jandarmadan gelen telefon ile Akçapınar mahallesinin üst kısımlarındaki ormanlık arazide üstü çalılarla örtülü bir motor bulunduğu bilgisi verildi. Heyecanla motorun bulunduğu alana giden Duygu Çalca motorunu görünce sevinçten gözyaşına boğuldu. Akçapınar Mahalle Muhtarı Şükrü Arslan ve Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine teşekkür eden Çalca, yapılan yasal işlemlerin ardından motoruna kavuştu.

Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'na elinde baklava ile gelen Duygu Çalca, "4 ay önce motosikletim çalındı. Tüm birikimlerimi hayalini kurduğum motoruma yatırdım. Motosikletimin çalındığı Akyaka Jandarma ekiplerine bildirdim. Aradan geçen süreçte motosikletim bulunmayınca tam ümidi kestiğim bir zamanda gelen telefon ile sevinçten ormanlık alana koşa koşa gittim. Bin 600 lira param, ehliyetim, cep telefonum, ruhsatım her şeyim motosikletin koltuk altındaki bölümde duruyordu. Çalan kişi bu bölümü bakmamış. Tüm eşyalarım ve param yerinde duruyordu. Yasal işlemlerin ardından motosikletimi teslim aldım. Jandarma ekiplerine titiz ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Jandarmaya ‘Tatlı’ Teşekkür

Jandarmaya ‘Tatlı’ Teşekkür

Jandarmaya ‘Tatlı’ Teşekkür

Jandarmaya ‘Tatlı’ Teşekkür

Jandarmaya ‘Tatlı’ Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim