• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

İzmit Belediyesi çalışanları iftarda buluştu

İzmit Belediyesi çalışanları iftarda buluştu
İzmit Belediyesi personeli, Başkan Nevzat Doğan'ın katılımı ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İzmit Belediyesi personeli, Başkan Nevzat Doğan'ın katılımı ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İzmit Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi. KOTO tesislerinde Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın ev sahipliğindeki iftara çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Doğan, iftara katılan personelle yakından ilgilenip çalışanlarla bol bol sohbet etti. İftar yemeğinde konuşan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi'nin güçlü ve büyük Türkiye'ye örnek bir belediye olduğunu belirterek, "İftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Sizlerle aynı sofrada olmaktan onur duyuyorum. Bu akşam burada sizlere küçük bir jest yapmak istedik. Bütün mesai arkadaşlarımıza, binmek şartıyla bisiklet hediye ediyoruz. İzmit Belediyesi olarak Türkiye'ye örnek çalışmalar yapıyorsak bu personelimizin birlik beraberlik içinde özverili çalışması sayesindedir. Bu başarının oluşmasında katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işidir" dedi.

"Yaptığımız projelerle örnek alınan bir belediyeyiz" diyen Başkan Doğan, "Bizler büyük ve güçlü bir aile olarak hep birlikte güzel işler yapıyoruz. Taşeron işçisi olarak çalışan kardeşlerimizle ilgili hükümetimizin yaptığı düzenleme bizim belediyemizde en güzel şekilde uygulanmıştır. Bizler zaten bu çalışmayı 3-4 yıl önce başlatmıştık. Bu bizim sözümüzdü, sözümüzü tutmanın huzurunu yaşıyoruz. Her biriniz belediye başkanını temsil ederek halkın karşısına çıkıyorsunuz. Halkımıza olan yaklaşımlarınız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bir ağabey, bir anne, amca, komşu samimiyetiyle olmasını ve devam etmesini istiyoruz. Bizim patronumuz halkımızdır. Onlar olduğu için biz buradayız. O zaman patronumuza saygıda hizmette kusur etmeyeceğiz" diye konuştu.

Türkiye'deki her vatandaşın ülke üzerinde oynanan oyunlara karşı duyarlı olmaları gerektiğini belirten Başkan Doğan, "Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Asamblesi'nde asil üye olarak 7.5 yıldır ülkemizi temsil ediyorum. Orada Hollanda, Almanya, Fransa, Belçika gibi ülkelerin, ülkemize nasıl düşmanca baktıklarını, iki yüzlü davrandıklarını, PKK'ya, FETÖ'ye bölücülere nasıl destek verdiklerini şahit oldum. Türkiye'deki olumlu gelişmelerden inanılmaz rahatsız oluyorlar. Ülkemize kastetmeye çalışıyorlar. Ben fotoğrafa siyasi olarak bakmıyorum. Vatan olmazsa onların hiçbir anlamı kalmaz. Bu oyunları bozma adına herkese sorumluluk düşüyor. Türkiye ne koşullarda güçlü olacaksa, istikrar sağlanacaksa, güçlü idare edilecekse, onların oyununu bozacaksa bunu sağlamak herkesin sorumluluğundadır. Çocuklarımız bizden daha iyi bir şehirde yaşasınlar. Bizim yaşadığımız eksiklikleri, bizim yaşadığımız acıları çocuklarımız yaşamasın diye uğraşıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Doğan'ın konuşmasının ardından okunan ezanla Belediye çalışanları bir arada oruçlarını açmanın heyecanını yaşadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim