• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

İzmir’de Barış Manço Şarkılarla Anıldı

İzmir’de Barış Manço Şarkılarla Anıldı
Şef Ferda Yılmaz yönetimindeki 90 kişilik Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Barış Manço'nun doğum günü anısına verdiği konserle izleyenlere...

Şef Ferda Yılmaz yönetimindeki 90 kişilik Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Barış Manço'nun doğum günü anısına verdiği konserle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere usta sanatçının eşi Lale Manço Ahıskalı, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço da katıldı.

Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinin oluşturduğu 90 kişilik koro, Atatürk Kültür Merkezinde 7'den 77'ye herkesin sevdiği, Barış Manço anısına bir konser verdi. Koro şefi Ferda Yılmaz'ın yönettiği konserde, Barış Manço'nun Türk müziğinde yer edinmiş seçkin eserlerini seslendirdi. Barış Manço'nun eşi Lale Manço Ahıskalı, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço'nun konuk olarak katıldığı ve duygulandığı konsere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gecede koro ve solo şarkılar seslendiren koristler, seyircinin gönlünü çalmayı başardı, seyirciden tam not aldı.

USTA SANATÇI ANISINA 73. YIL DOĞUM GÜNÜ PASTASI KESİLDİ

Salon usta sanatçının hayranlarıyla dolup taştı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, eşi Birsen Şenol, Lale Manço Ahıskalı, Doğukan ve Batıkan Manço, Barış Manço'nun 73. doğum günü pastasını kesti. Barış Manço'nun duruşuyla ve şarkılarıyla önemli bir yere sahip olduğunu ifade den Başkan Şenol, "Barış Manço 7'den 77'ye herkesin gönlünde yer edinmiş çok değerli bir sanatçıydı. Aramızdan çok erken ayrıldı. Usta sanatçıyı hiçbir zaman unutmayacağız. Barış Manço eserleriyle yıllarca yaşayarak yeni nesillerinde gönüllerinde yer edinecek" diye konuştu. Barış Manço'nun barış sevdalısı olduğunu ifade eden Şenol, "Bugün Barış Manço gibi barışa da çok ihtiyacımız var" diye konuştu.

Konserde duygulu anlar yaşayan Manço ailesi adına konuşan Lale Manço Ahıskalı, şunları söyledi:

"Bugüne kadar Barış anısına düzenlenen birçok etkinliğe katıldık. Ancak bu yoğun coşkuyu hiçbir yerde yaşamadık. Ne mutlu Barış'a ki böyle sevilmeyi başarmış. Bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol başta olmak üzere, Ferda Yılmaz'a, koristlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim için çok özel, çok anlamlı bir geceydi" dedi.

İzmir’de Barış Manço Şarkılarla Anıldı

İzmir’de Barış Manço Şarkılarla Anıldı

İzmir’de Barış Manço Şarkılarla Anıldı

İzmir’de Barış Manço Şarkılarla Anıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim