• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

İşte Aysal'ın en büyük korkusu!

İşte Aysal'ın en büyük korkusu!
Şampiyonluğun artık mucizelere kaldığını düşünen Aysal, en azından Şampiyonlar Ligi için önlem aldı.

1- Yönetimdeki Mehmet Cibara-Adnan Nas kavgasını bitiren Başkan, Cibara'yı istifadan döndürdü
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, olumsuz havayı ortadan kaldırmaya kararlı. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, ortada çok karamsar bir tablo olmadığına inanıyor. Takımın son iki sezondur şampiyon olması nedeniyle, en azından bu sezonluk ikinciliğin kabul edilebileceğini düşünen Aysal, mevcut krizi sonlandırarak, şampiyonluk mucizelere kalsa bile ikinciliği elden kaçırmayıp, Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyor. Başkan bunun için öncelikle yönetim krizini çözdü. Mehmet Cibara-Adnan Nas kavgasını bitiren Aysal, Cibara'yı istifadan döndürdü.

2- Bursa maçı sonrası istifa sinyalleri veren Mancini'yi ikna etti, krizin büyümesini önledi
Ardından teknik heyetteki krizi çözmek için kolları sıvayan Ünal Aysal, İtalyan hoca Roberto Mancini ile bir görüşme yaptı. Geleceğin takımını kurma görevinin devam ettiğini, kendisiyle ilgili herhangi bir problemleri olmadığını Mancini'ye aktaran Aysal, desteklerinin kesintisiz süreceğini de sözlerine ekledi. Hatta Başkan'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıyı sürdürecek bir kadroyla yola devam etmek adına, hocadan transfer listesini hazırlamasını istediği de gelen haberler arasında. Yine sağlam bir bütçeyle pazara girilmesi gündemde.

3- Taraftar tepkisiyle moralleri dibe vuran oyuncularla konuştu, Florya'nın ateşini söndürdü
Ünal Aysal'ın son adresi Florya'ydı. Sarı-Kırmızılı futbolcularla da bir görüşme yapan Ünal Aysal, böylece başarıya giden yoldaki üçüncü ayağı da yerli yerine oturtmak istiyordu. Özellikle son maçlardaki taraftar tepkisi nedeniyle moralleri dibe vuran futbolcularla konuşan Başkan, "Bu zorlukları hep beraber atlatacağız. Sizlere güveniyorum" diyerek, bir anlamda Florya'daki ateşi söndürmeye çalıştı. Aysal'ın bu operasyonunun olumlu sonuç verip vermeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim