• BIST 9562.51
  • Altın 2488.43
  • Dolar 32.4935
  • Euro 34.7912
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

İstanbul'da sağanak yağış kabusu! evleri su bastı, alt geçitler göle döndü...

İstanbul'da sağanak yağış kabusu! evleri su bastı, alt geçitler göle döndü...
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda sabah saatlerinde bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Ataşehir'de evleri ve dükkanları su basarken Fikirtepe'de ise alt geçit göle döndü.

İstanbul'da etkili olan yoğun yağış hayatı olumsuz etkiledi. Fikirtepe'deki metrobüs alt geçidini şiddetli yağış nedeniyle su bastı.

Suyun bastığı alt geçit kullanıma kapanırken, Kadıköy Belediyesine bağlı ekipler suyu tahliye etmek için alt geçide geldi. Ekiplerin olay yerinde çalışması sürüyor.


İstanbul, Anadolu Yakası’nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle Ataşehir, İçerenköy Mahallesi Ata Sokak’ta su baskınları yaşandı.Sokakta bulunan bir evi de su bastı. Zemin kat ve bahçede insan boyunca yükselen taşkın suları nedeniyle evde yaşayanlar mahsur kaldı.

sell-002.jpg

DÜKKANLARI SU BASTI

Yağış nedeniyle İçerenköy'de bir yolda da su birikintisi oluştu. Yolun kenarındaki dükkanlara ve evin bahçesine de su bastı. Suyun bastığı dükkanlarda eşyalar zarar gördü. Dükkan çalışanları biriken suyu tahliye etmek için yoğun çaba saf etti. Su birikintisinin oluştuğu yolda trafik olumsuz etkilendi. Araçların mahsur kaldığı yolda bazı araçlar da ilerlemekte zorlandı.

df.png

adf.png

FERRARİ BİLE YOLDA KALDI!

Değeri milyon lirayı aşan lüks Ferrari, Caddebostan’da Operatör Cemil Topuzlu Caddesi'ndeki su birikintisinde mahsur kaldı. Otomobili mahsur kaldığı yerden çıkarmak için yoğun çaba sarf edildi. Mahsur kaldığı yerden çıkarılan lüks otomobil vinç ile olay yerinden götürüldü.

Bahçeşehir Gölet’i yağmur vurdu

Bahçeşehir Gölet Park’ta bulunan dere yatağındaki yapılaşma imar planı iptal kararına rağmen hızla devam ediyor. 2009 yılında sel baskınının yaşandığı bölgenin yapılaşmaması için mücadele eden Bahçeşehirliler, yağmurlardan sonra Gölet Bölgesi’nin son halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Yağmur sonrası bir vatandaş tarafından çekilen görüntüler bölgenin bir yapılaşma için uygun olmadığını gözler önüne serdi. Bölgede 112 adetten oluşan dev bir kompleks yapılması planlanıyor.


 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim