• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Ispartalı Öğrencilerden Yunusemre’ye Ziyaret

Ispartalı Öğrencilerden Yunusemre’ye Ziyaret
Isparta'nın Eğirdir ilçesi Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencileri, Yunusemre Belediyesi'ni ziyaret ederek Yunusemre ilçesi ve Yunusemre Belediyesi...

Isparta'nın Eğirdir ilçesi Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencileri, Yunusemre Belediyesi'ni ziyaret ederek Yunusemre ilçesi ve Yunusemre Belediyesi hakkında Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar'dan bilgi aldı.

Isparta'nın Eğirdir ilçesi Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören yaklaşık 32 öğrenci, Yunusemre Belediyesi'ni gezdi. Yunusemre Belediyesi lokalinde öğrenciler ile kahvaltı programında buluşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, öğrenciler ile sohbet ederek Yunusemre'yi tanıttı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, öğrencilere değer veren bir belediye olduklarını belirterek, "Bugün Isparta'dan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz belediyemizi ziyaret etti. Kendilerine hoşgeldiniz diyoruz. Biz öğrencilerimize çok değer veren bir belediyeyiz. Öğrencilerimizi Manisa'mız ve Yunusemre'miz konusunda bilgilendirdik. Öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimizdir. İnşallah arzu ettikleri yerlere ve bölümlere gelecekler." dedi.

Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mesut Şenbağcı ise, bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Manisa'ya geldiklerini vurgulayarak, "Öğrencilerimiz ile önce Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ), ardından İzmir'deki üniversiteleri gezeceğiz. Bugün de Yunusemre Belediyemizi gezerek çalışmaları hakkında bilgi edindik. Misafirperverliği için başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve bizimle yakından ilgilenen Başkan Yardımcımız İdris Avşar olmak üzere herkese çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Ispartalı Öğrencilerden Yunusemre’ye Ziyaret

Ispartalı Öğrencilerden Yunusemre’ye Ziyaret

Ispartalı Öğrencilerden Yunusemre’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim