• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

İş Adamlarının Yeni Gözdesi Estetik Uygulamalar

İş Adamlarının Yeni Gözdesi Estetik Uygulamalar
Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar sadece kadınların tekelindeymiş gibi gözükse de artık erkekler de cilt güzellikleri ve beden estetiği için, estetik...

Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar sadece kadınların tekelindeymiş gibi gözükse de artık erkekler de cilt güzellikleri ve beden estetiği için, estetik cerrahi kliniklerinin kapısını çalıyor.

Estetik International Sağlık Grubu doktorlarının yaptığı açıklamaya göre son yıllarda özellikle iş adamlarının estetik uygulamalara bakış açısı değişti. Doktorlar, "Ülkemizde erkekler son 5 senedir bedenlerine ve ciltlerine son derece önem veriyorlar çünkü iş hayatı artık daha dinamik, sağlıklı ve dış görüntüsüne dikkat eden bireyleri tercih ediyor" diyor.

KARIN KASI ESTETİĞİ, BOTOKS VE DAHA FAZLASI

"Deneyim yaş aldıkça kazanılan bir olgu fakat bedeniniz ve özellikle yüzünüz bu yaş almanın gölgesinde kalmamalı. İşte bu sebeple erkekler ufak dokunuşlarla yaşlanmanın önüne geçebileceklerini ve iş hayatı içerisinde dinamik bir yüz ve bedene sahip olabileceklerini biliyorlar. Ülkemizde erkeklerin en fazla tercih ettiği estetik ve medikal uygulamalar ise, en başta saç ekimi, Örümcek Ağı estetiği, botoks ve dermal dolgu, jinekomasti ve karın kası estetiği" açıklamasında bulunan Estetik International doktorları ayrıca erkeklerin bu işlemleri yaptırdıklarını saklamadıklarını, bakımlı olduklarını göstermek için sosyal medya hesaplarında dahi paylaşımda bulunduklarını söylüyor.

ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ FAVORİ

Tüm bu cerrahi ve medikal uygulamalar içerisinde Örümcek Ağı estetiğinin ipi göğüslediğini söyleyen uzmanlar, "En fazla talep bu ameliyatsız tekniğe geliyor. İş adamlarının uzun iyileşme süreçleri gerektiren işlemlere hem vakitleri yok, hem de psikolojik olarak da bu süreci yaşamak istemiyorlar. Örümcek Ağı estetiği ise, iş adamlarına pratik, konforlu ve geri dönüşü çok iyi olan bir süreç sağlıyor. Cilt altına yerleştirilen iplerin azalan kolajeni tekrar aktif hale getiren yapısından dolayı, günden güne tazelenen bir cilt yapısına kavuşuyorlar. Doğal bir süreç işliyor, yapay sentetik bir duruş kesinlikle olmuyor. İş adamları ortalama 1 saatlerini ayırıp, zaman kaybı yaşamadan tekrar iş ve sosyal hayatlarına dönebiliyorlar" ifadelerine bulunuyor.

İş Adamlarının Yeni Gözdesi Estetik Uygulamalar

İş Adamlarının Yeni Gözdesi Estetik Uygulamalar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim