• BIST 9712.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

İş Adamları Yatırım İçin Iğdır’da

İş Adamları Yatırım İçin Iğdır’da
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ile Azerbaycan Dil Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri programda Iğdırlı iş adamları yatırım yapmak için kente...

92 iş adamı yatırım yapmak için Iğdır'a geldi.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ile Azerbaycan Dil Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri programda Iğdırlı iş adamları yatırım yapmak için kente geldiler. Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası konferans salonunda düzenlen programda konuşan AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Türkiye'nin sahip olduğu en büyük kaynağın insan gücü olduğunu söyledi. İş adamlarına Iğdır'da yatırım yapması önerisinde bulunan Aras, "Hükümet olarak reformlarımızı yapacağız, önünüzü açacağız. Iğdır'da da birçok gelişme olmaktadır. Bu gelişime açık olan kentte yatırım yapmanız hem sizin için hem de iş gücü fazla olan bölge halkı için faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Ülkede gerçekleşen terör saldırılarını kınayan Aras, "Bu bayram birçok güzelliği içinde barındıran bir bayramdır. Bu bayram birlik ve beraberliğin bayramıdır. Ama ne yazık ki bölgemizde terör olayları yaşanmakta, insanlarımızın refah düzeyi düşürülmekte, huzursuzluk oluşturulmakta ve insanlar birbirlerine karşı düşman haline getirilmektedirler. Bunu ben kınıyorum, hepimizin de kınaması lazım. En mukaddes hak yaşama hakkıdır. Dünyada hiçbir yerde olmadığı kadar bu ülkede özgürüz. İslam ülkeleri içinde ise burası bir numune ülkedir. Seyahat, ticaret özgürlüğümüzde var. Avrupa'da 3 yıl yaşadım, orada olmayan birçok özgürlük burada var. Hükümet olarak ülkenin gündeminden bu terörü çıkaracağız, çok kararlıyız. Ancak bölgede yaşayan Kürt kardeşimize teşekkür etmek istiyorum. Zira kanlı terör örgütüne destek vermemişlerdir. Operasyonlar bölge insanıyla, kanaat önderleriyle, sivil toplum örgütleriyle başarılı bir şekilde devam etmektedir" diye konuştu.

Ardından SERKA yetkilileri tarafından bölgede yapılacak yatırımlarla ilgili iş adamlarının alabileceği destek içerikli sunum yapıldı.

İş Adamları Yatırım İçin Iğdır’da

İş Adamları Yatırım İçin Iğdır’da

İş Adamları Yatırım İçin Iğdır’da

İş Adamları Yatırım İçin Iğdır’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim