• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinden Bir İlk

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinden Bir İlk
İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, Malatya'da ilk kez Halkla İlişkiler (PR) Sertifika Programı açacaklarını belirterek,...

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, Malatya'da ilk kez Halkla İlişkiler (PR) Sertifika Programı açacaklarını belirterek, başvuruların Sürekli Eğitim Merkezinden yapılacağını ifade etti.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, sektörde çalışanlar, halkla ilişkiler alanında uzmanlık belgesi almak isteyen üniversite öğrencileri ve lise mezunu gençler için Halkla İlişkiler (PR) Sertifika Programı açacaklarını aktardı. Işık, "Programın amacı günümüzün gözde mesleklerinden olan halkla ilişkiler alanında sistematik, güncel ve uygulanabilir bilgiler vermektir. Böylece halkla ilişkiler alanında çalışan ve çalışmak isteyenlerin profesyonel bir halkla ilişkiler uzmanı olarak yetiştirilmesi hedeflemektedir. Sertifika programını tamamlayanlar bir kurumda halkla ilişkilerle ilgili bütün safhaları tek başlarına planlayabilecek ve uygulayabilecek donanıma sahip olacaklardır. 3 hafta sürecek olan programı başarıyla tamamlayanlara "Halkla İlişkiler Uzmanı Sertifikası" verilecektir" diye konuştu.

Kursun 20 Şubat tarihinde başlayacağını ifade eden Işık, 6 Mart tarihine kadar eğitim vereceklerini, kursun ise cumartesi ve Pazar günleri olacağını dile getirdi. Kurs ücretinin 600 TL olduğunu belirten Metin Işık, kurs içeriği hakkında da bilgiler verdi. Işık, "Halkla İlişkiler nedir? Ne değildir? Halkla İlişkiler uzmanı ve nitelikleri. Pazarlama iletişimi yönetimi. Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM). Halkla İlişkiler ve medya. Halkla ilişkilerde itibar yönetimi, halkla ilişkilerde kriz yönetimi, halkla ilişkilerde sosyal sorumluluk, halkla ilişkilerde sponsorluk. Kurumsal kimlik oluşturma. Halkla ilişkiler kampanyası-projesi hazırlama gibi konular anlatılacak. Program Koordinatörü de ben olacağım" şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinden Bir İlk

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinden Bir İlk

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim