• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

İnegöl, Büyükşehir İle Daha Da Güçleniyor

İnegöl, Büyükşehir İle Daha Da Güçleniyor
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm ilçeleriyle kalkındığını belirterek, İnegöl'ün de üretim, mobilya ve turizm başta olmak...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm ilçeleriyle kalkındığını belirterek, İnegöl'ün de üretim, mobilya ve turizm başta olmak üzere her alanda daha da güçlenmesi hedefiyle Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye hizmete devam edeceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve başkan yardımcılarıyla Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasında görüştü. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'ya uzun yıllar sonra kazandırılan yeni hizmet binasından dolayı "hayırlı olsun" dileğinde bulunduğu Başkan Altepe'ye, ilçelerine verdiği desteklerden dolayı da teşekkür etti. Aktaş, İnegöl'ün Büyükşehir Belediyesi'nin gücünü her zaman hissettiğini de sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa'nın tüm ilçeleriyle kalkındığını belirterek, "Bursa'ya değer katan hizmetlere devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçemizde de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl'ün de daha da gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

İnegöl'ün her zaman Büyükşehir'in yanında olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "İnegöl, her zaman bizimle oldu. İnegöl'e kazandırılacak her güzel proje için bizler de heyecan duyuyoruz. Her sıkıntıda ise Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız. İnegöl, her geçen gün daha da güçleniyor" dedi.

Başkan Altepe, İnegöl'ün üretim, mobilya ve turizm başta olmak üzere her alanda daha da gelişmesi ve güçlenmesi hedefiyle Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye hizmete devam edeceğini sözlerine ekledi.

İnegöl, Büyükşehir İle Daha Da Güçleniyor

İnegöl, Büyükşehir İle Daha Da Güçleniyor

İnegöl, Büyükşehir İle Daha Da Güçleniyor

İnegöl, Büyükşehir İle Daha Da Güçleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim