• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İndirimli Kış Bakımı Sürücülere Güven Veriyor

İndirimli Kış Bakımı Sürücülere Güven Veriyor
Yağışlı havaların hüküm sürdüğü şu günlerde İsotlar, Renault ve Dacia'nın tüm modellerinde "Özel Kış Bakım İndirimleri" ile Adanalı sürücülerin...

Yağışlı havaların hüküm sürdüğü şu günlerde İsotlar, Renault ve Dacia'nın tüm modellerinde "Özel Kış Bakım İndirimleri" ile Adanalı sürücülerin risklere karşı daha ekonomik şartlarda önlemler alıp, güven içinde ulaşım sağlamalarına olanak tanıyor.

İsotlar Renault ve Dacia Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Uğur Yıldırım, 8 Mart'a kadar sürecek Kış Bakım İndirimleri Kampanyası'nda Renault ve Dacia'da yüzde 15'e varan indirim ve hediye çeki uygulamasıyla taşıt sahiplerini ekonomik olarak rahatlattıklarını söyledi.

Kış aylarında benzinli araçların özellikle bujileri, dizel araçların ise yakıt pompaları ile filtrelerinin elden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Uğur Yıldırım, "Renault ve Dacia'da fix bakım paketlerinde yüzde 15 indirim uyguluyoruz. Mekanik onarımda ise işçilik ve yedek parçada yüzde 10'luk indirim avantajı sunuyoruz" dedi.

KIŞ BAKIMI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Trafiğe çıkan her aracın kışlık bakımını yaptırmasının hayati önem taşıdığının altını çizen Uğur Yıldırım, uygulamaya koydukları kampanyada 4 adet lastik alımlarında bir yıl geçerli 80 TL hediye çeki verdiklerini de duyurdu. Yıldırım, ilave olarak bu kampanyada Renault ve Dacia'nın tüm modellerinde motor yağı ve yağ filtresi değişimini 85 TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleştirdiklerini kaydetti. Yıldırım, kampanya dahilinde araçlarının kış bakımlarını yaptıran Renault ve Dacia kullanıcılarının aksesuar paketlerinde de yüzde 15 indirimden yararlandığını bildirdi.

Taşıtların periyodik bakımlarının kesinlikle ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, "Aracın tüm bakımları yapılarak yola çıkıldığında, daha sağlıklı ve huzurlu seyahat edilir. Eğer aracımızın kış bakımını yaptırmazsak, trafikte istenmeyen sonuçlar meydana gelebilir. Bu yüzden sürücülerimizin gerekli tedbirleri, zamanında almasını öneriyoruz" diye konuştu.

İndirimli Kış Bakımı Sürücülere Güven Veriyor

İndirimli Kış Bakımı Sürücülere Güven Veriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim