• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

İmamoğlu'ndan Boğaz turu: Denizden 'gönüllü' çıktı!

İmamoğlu'ndan Boğaz turu: Denizden 'gönüllü' çıktı!
İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de eski meclis üyeleriyle buluştuktan sonra, seçim otobüsüyle Şişli, Beşiktaş, Sarıyer turu yaptı.

İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de eski meclis üyeleriyle buluştuktan sonra, seçim otobüsüyle Şişli, Beşiktaş, Sarıyer turu yaptı.

 

 

imamoglu-bogaz-turu.jpg

 

Tur, Şişli'de şansız bir kazayla başladı. Geri geri giden bir aracın çarptığı Gülcihan Memişoğlu'nu yerde gören İmamoğlu, otobüsten inerek olaya müdahale etti.

 

Boğazın serin sularında yüzen gençler, İmamoğlu'nun seçim otobüsünü görünce, aracın önünü kesti. Gençlerden biri, "Ekrem Abi gönüllünüm. Sandıkları bırakmayacağız''sözleriyle çevredekileri güldürdü.

 

imamoglu-sahil-6.jpg

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de eski meclis üyeleriyle buluştuktan sonra, seçim otobüsüyle önce Şişli turu yapmak istedi. Turun başlangıcında talihsiz bir kaza yaşandı. Geri geri giden bir aracın çarptığı Gülcihan Memişoğlu, hafif yaralandı. Memişoğlu'nu yerde gören İmamoğlu, otobüsten inerek olaya müdahale etti. Memişoğlu ile ilgilenen İmamoğlu, ekibinden bir kişiyi de yaşlı kadın ile birlikte hastaneye yönlendirdi. İmamoğlu, Memişoğlu'nun durumuyla ilgili yardımcılarından sürekli bilgi aldı.

 

''BİR ÖPECEĞİM!''

 

Konvoy, daha sonra Beşiktaş yönüne ilerledi. İmamoğlu'nun seçim otobüsünü gören motosikletli bir genç, aracın duraklamasını fırsat bilerek İmamoğlu'na ulaşmayı başardı. Gencin, "Bir öpeceğim. Adamsın sen adam" sözleri gülüşmelere neden oldu. Vatandaşlar, sevgi gösterilerinde bulundukları İmamoğlu'na, "Başkanım sakın vazgeçmeyin", "Seni bekliyorum, seviyorum. Sen var ya sen Başkan Trabzon'un kralısın. Sana laf atan utansın'', ''Her şey çok güzel olacak'' sözleriyle desteklerini bildirdi.

 

''SANDIKLARI BIRAKMAYACAĞIZ''

 

Turun Sarıyer bölümü de renkli anlara sahne oldu. Boğazın serin sularında yüzen gençler, İmamoğlu'nun seçim otobüsünü görünce, aracın önünü kesti. Gençlerden biri, "Ekrem Abi gönüllünüm. Sandıkları bırakmayacağız'' sözleriyle çevredekileri güldürdü. İmamoğlu, ağlayarak koşan bir kadın için otobüsü durdurdu ve aşağı indi. İmamoğlu'na sarılan kadın vatandaş, 'Hakkını yediler, hakkını yediler'' diyerek ağladı. Başka bir vatandaşın İmamoğlu'na yönelik sözleri ise, ''Canım kardeşim sana çok güveniyorum. Her şey çok güzel olacak kardeşim. Kendine dikkat et ne olursun'' oldu.

imamoglu-sahil-5.jpgimamoglu-sahil-4.jpgimamoglu-sahil-3.jpgimamoglu-sahil-2.jpgimamoglu-sahil-1.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim