• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

İlkadım Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

İlkadım Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında
İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, ihtiyaç sahibi hastanın, hasta yatağı talebini aynı gün içeresinde değerlendirerek, hastanın konforlu...

İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, ihtiyaç sahibi hastanın, hasta yatağı talebini aynı gün içeresinde değerlendirerek, hastanın konforlu bir yatağa kavuşmasını sağladı.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğüne kimliği ve hastalık raporlarıyla birlikte maddi durumu yetersiz bir vatandaş başvurdu. Hasta yatağına ihtiyacı olduğu yönünde başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşın yardımına Kadın Koordinasyon Merkezi koştu. Aynı gün içeresinde gelen talebi değerlendiren Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş ve İlkadım Belediyesi, Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır'la birlikte verilen adresteki ihtiyaç sahibi hastayı ziyaret ederek hasta yatağını teslim etti.

İlkadım Belediyesi olarak yaptıkları her türlü hizmette ihtiyaç sahibi, engelli ve yaşlı vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek gece gündüz demeden özverili bir çalışmayla sosyal medya ve gazete haberleri ile hayırsever insanlara ulaşarak bu mutluluğu onlarla birlikte paylaşmak istediğini söyleyen İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, "Tamamen gönüllü insanlardan oluşan yardımsever insanlarımızla birlikte titiz bir çalışma yürüterek gerçek ihtiyaç sahiplerinin daha iyi şartlarda yaşamaları için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Hayır Çarşısı ile ilçe sınırları içerisinde yaşayan engelli, yaşlı, hasta, muhtaç, vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Hayırseverlerden aldığımız tekerlekli sandalyeden, akülü engelli aracına, hasta yatağından, mobilya ve giysi gibi çeşitli yardımları veren el ile alan eli buluşturarak ihtiyaç sahibi insanlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu tür hizmetler bize çok büyük haz veriyor. Onları bir nebze mutlu edebilirsek ne mutlu bizlere" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim