• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

İki Kişiyi Öldüren İmama İki Kez Müebbet Hapis

İki Kişiyi Öldüren İmama İki Kez Müebbet Hapis
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, boşandığı eşi Naciye Çam'ı bıçak ve tırpanla yaralayan, eski kayınpederi Kemal Çam ve kayınvalidesi Nazmiye Çam'ı...

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, boşandığı eşi Naciye Çam'ı bıçak ve tırpanla yaralayan, eski kayınpederi Kemal Çam ve kayınvalidesi Nazmiye Çam'ı öldüren 41 yaşındaki imam H.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından iki kez müebbet artı 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 7 Eylül 2014 günü Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana geldi. İmam H.Ö., eski eşi Naciye Çam'ı yaralayıp, eşinin annesi Nazmiye Çam ve babası Kemal Çam'ı bıçakla öldürdü. Yakalanan imam H.Ö'nün Akhisar Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davasının 5'nci duruşması yapıldı. Olay günü akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden H.Ö.'nün iddialarının araştırılması ve raporlarının incelenmesi amacıyla bugüne ertelenen davada mahkeme heyeti kararını açıkladı. Mahkeme heyeti H.Ö'yü; kayınpederi Nazmiye ve kayınvalidesi Kemal Çam'ı öldürmekten 2 kez müebbet, eski eşi Naciye Çam'ı yaralamaktan 12 yıl, hırsızlıktan 9 yıl, gece eve izinsiz girmekten 3 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Duruşma sonrası açıklama yapan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Manisa Temsilcisi Semiha Hoşgör, "Geçen duruşmada istenilen rapor akıl sağlığı yerindedir diye geldi. Sanık H.Ö., iyi hal, haksız tahrik ve pişmanlık indiriminden yararlanmak için her çabayı gösterdi. Kadın cinayetlerinde indirimlerin uygulanmaması için mücadeleye devam edeceğiz. Karar olarak Nazmiye ve Kemal Çam'ı öldürmekten 2 kez müebbet, Naciye Çam'ı yaralamaktan 12 yıl, hırsızlıktan 9 yıl, gece eve izinsiz girmekten 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hiçbir indirim uygulanmadı" ifadelerini kullandı.

"KEŞKE YANIMDA OLSALAR BU KARARA SEVİNMESEM"

Eski eşi tarafından anne ve babası öldürülen kendisi de yaralanan Naciye Çam ise verilen karardan memnun olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Beklenilen sonuç çıktı. 15 aydır beni yalnız bırakmayan Semiha ve Sevgi ile diğer ablalarıma teşekkür ediyorum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Keşke anne ve babam yanımda olsalardı da böyle bir karara sevinmeseydim. İlahi adalet yerini buldu. Söylediği yalanlar hiçbir işe yaramadı, adaleti kandıramadı. Artık Naciyeler, annesiz babasız, savunmasız kalmasın. Böylelerinin cezasını çekmesini ve yıldırıcı cezalar verilmesini diliyorum."

İki Kişiyi Öldüren İmama İki Kez Müebbet Hapis

İki Kişiyi Öldüren İmama İki Kez Müebbet Hapis

İki Kişiyi Öldüren İmama İki Kez Müebbet Hapis

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim