• BIST 9645.02
  • Altın 2418.361
  • Dolar 32.546
  • Euro 34.665
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

İhtiyacı olan Vanlılar ücretsiz giyinecek

İhtiyacı olan Vanlılar ücretsiz giyinecek
Van'da bir reklam ajansı "Dolabında durmasın, sokakları ısıtsın" kampanyasıyla yardıma ihtiyacı olan insanları giydiriyor.

Van'da bir reklam ajansı "Dolabında durmasın, sokakları ısıtsın" kampanyasıyla yardıma ihtiyacı olan insanları giydiriyor. Van'ın en işlek noktası olan Beşyol kavşağına kurulan askılı standına yardımseverler tarafından elbiseler asılıyor. İhtiyacı olan vatandaşlar da ihtiyacı olan elbiseyi askıdan alıp ihtiyacını görüyor.

Van'da kış aylarının soğuk geçtiğu bu günlerde yerel bir reklam şirketi olan Akdamar Ajans bir kampanya başlattı. Ajans, Van'ın en kalabalık noktalarından Beşyol kavşağına askılı bir stand kurdu. Yardımsever vatandaşlar, evlerinde kullanmadığı elbiseleri buraya getirip askıya asıyor. İhtiyaç sahibi olanlar ise elbiseleri alabiliyor. Kampanyayla ilgili bilgi veren Akdamar Ajans kurucusu Uğur Tunçdemir, soğuk geçen kış aylarında ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Bölgede, üstünde bir palto, ayağında bir ayakkabı olmayan kişiler olduğuna dikkat çeken Tunçdemir, "Bu tür insanlarımıza yardımcı olmak, örnek olma çabası içerisindeyiz. Bizim burada yaptığımız, bir kampanyadan çok halkımıza bir hatırlatmadır. Amacımız Van'da yaşayan herkesin, ihtiyaç fazlası elbiselerini, gıdalarını ihtiyaç sahibi kişilerle paylaşmasıdır, yardımlaşmayı sağlamaktır." dedi.

Ön ayak olabilmek için Akdamar Ajansı olarak bu projeyi üstlendiklerini ifade eden Tunçdemir, projenin çeşitli illerde yapıldığını ve Van'da ilk defa gerçekleştirildiğini dile getirdi. Bu hizmetin, diğer illerde belediye tarafından yapıldığını vurgulayan Tunçdemir, "Biz burada şahıs olarak ilk kez düzenliyoruz. Bizim amacımız farkındalık yaratmak ve yardımcı olmaktır. Paylaşmak hem bizim geleneğimizde hem de bizim kültürümüzde var, çok önemli bir yer kaplıyor. Biz de paylaşım kültürünü yaşatmak için sosyal sorumluluk projelerini destekliyoruz ve içinde yer alıyoruz." diye ifade etti.

Vatandaşlar ise proje sahiplerine teşekkür ederek, "Allah onlardan razı olsun. Güzel bir projedir. Buraya asmışlar, ihtiyacı olanlar alıp gidiyorlar. Buraya elbiselerini getiriyorlar. Güzel bir örnektir. Mesela dışarıda kalan sahipsiz insanlar için ihtiyacı olsun, ne olursa olsun ihtiyaç sahibi olan insanlarımız çok güzel. Mesela kıştır. Allah razı olsun. Giysisi olsun, ayakkabısı olsun, herhangi bir şey olursa itiyaç sahibi buradan alır kendine. Bu da bizim Vanımız için iyi." diye konuştu.

İhtiyacı olan Vanlılar ücretsiz giyinecek

İhtiyacı olan Vanlılar ücretsiz giyinecek

İhtiyacı olan Vanlılar ücretsiz giyinecek

İhtiyacı olan Vanlılar ücretsiz giyinecek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim