• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

İhlasevim Şanlıurfa’da Açıldı

İhlasevim Şanlıurfa’da Açıldı
İhlasevim Mağazası, Şanlıurfa Şubesi Bahçelievler Mahallesi Halide Nusret Zorlu Caddesinde açıldı.

İhlasevim Mağazası, Şanlıurfa Şubesi Bahçelievler Mahallesi Halide Nusret Zorlu Caddesinde açıldı.

Açılış kurdelesini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Çadırcı, Belediye Meclis Üyesi İsa Kızıldemir, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye meclis üyesi İlhami Günbeği, İhlasevim Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas, 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Partiden Şanlıurfa Milletvekili adayı olan Dr. Fatih Aksoy, İhlasevim Doğu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Mehmet Dilaver Arvas ve AK Parti Bozova Belediye Meclis Üyesi Aziz Büyük kesti.

Açılışa katılanlar, açılış öncesi hep birlikte ellerini açıp dua etti. Okunan duanın ardından kurdele kesen misafirler, mağazayı gezerek bilgi aldı.

BİRİLERİNİN KRİZDEN BAHSETTİĞİ BİR DÖNEMDE AÇILMASI ANLAMLI

Açılış sonrası bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa'da istihdama katkı sunan İhlasevim Mağazasının böyle bir dönemde açılmasını çok anlamlı bulduğunu dile getirerek, "Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İhlas mağazalar zincirinin sadece Şanlıurfa'da değil, gerek Diyarbakır'da, gerekse diğer illerde istihdama katkı anlamında, yeniliklerle halkımızı buluşturma anlamında bir misyon üstlenmiş, onu gördük. Tabi Kamuran Beyin şahsında İhlas ailesini tebrik ediyoruz. Gelişen Şanlıurfa'da yeni işletmelerin açılıyor olması bir yerde bizim de geliştiğimizin bir göstergesi ama onun ötesinde istihdam konusunda da çok ciddi bir katkı sağlıyor. Hayırlı kazançlar diliyoruz, tebrik ediyoruz. Böyle bir zaman diliminde birilerinin ekonomik krizden bahsettiği bir dönemde yeni işletmeleri açılıyor olması, bu şekilde cesur girişimcilerin olması bizleri de mutlu kılıyor. Bundan sonraki süreçte de başka alanlarda bütün yatırımcıları Şanlıurfa'ya davet ediyoruz. Huzur ve istikrar adası olarak gördüğümüz bu ilimizde daha nice güzel işletmelere diyorum" şeklinde konuştu.

İhlasevim Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas ise İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmetli Enver Ören'in kendilerine yaptığı nasihatle başladığı konuşmasında, "Biz İhlas ailesi olarak değerli büyüğümüz rahmetli Enver Abinin bize çok güzel bir öğütleri vardı. İnsanlara güler yüzlü olmayı, sevgiyi vermeyi nasihat etmişti bize. Biz şu anda İhlasevim ailesi olarak Doğu ve Güneydoğunun hem vefasına, hem kadirşinaslığına hem de sevgi dolu olmasına çok güveniyoruz. Buralar her ne kadar ticari olarak kurulsa bile bizim için bazı farklı anlamları olan yerler. İnşallah doğuda istihdama elimizden geldiği kadar yine katkı yapmaya devam edeceğiz. Şu anda sırada başka illerimiz var. Bilindiği üzere geçen hafta Siirt'i, dün Diyarbakır'ı, bu gün Şanlıurfa'yı, yarın da inşallah Batma'da açacağız. Doğunun değişik yerlerine daha değişik yatırımlarla devam edeceğiz. Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlara Dilaver Beyin şahsında teşekkür ediyorum" dedi.

Herkesin gittiği bir dönemde İhlasevim olarak Doğu ve Güneydoğu'da istihdama katkı sağlamak istediklerini belirten Arvas, "Biz buraları açma analizleri yaparken tabi ki bazı güçlükleri biliyorduk ve bazı sorunları da biliyorduk ama bu güçlüklerin, bu sorunların geçici olduğunu da biliyoruz. Geldiğimiz şehirler asırlardır medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve kültür birikimi, sevgi birikimi olan yerler. B geçici sıkıntılardan dolayı biz politikamızı değiştirmeyeceğiz. Buraların ticari potansiyeline de çok güveniyoruz. Yani buralarda büyük bir kitle var. Ben müşteri potansiyelimizin yüzde 60 ve yüzde 70'inin burada olduğuna inanıyorum. Herkesin çekildiği bir dönemde bizim gelmemiz büyüklerimizden öğrendiğimiz kadirşinaslık örneğidir, bir vefa örneğidir. Buralar daha önce Arvas ailesine de büyük vefalar göstermiş yerler. Şu anda hem vefamız hem de ticaretimiz için buralardayız. Bu geçici sıkıntıları da inşallah barış içerisinde atlatacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İhlasevim Doğu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Mehmet Dilaver Arvas da, "Rahmetli Enver Abimizi buradan yad etmeden geçemeyeceğim. Allah rahmet eylesin. Onun yıllar önce kurduğu, koyduğu sancağı biz de elimizden geldiği kadarıyla burada dalgalanmasına sebebiyet vermeye çalışacağız inşallah. Bu konuda Kamuran Beye de Allah razı olsun, bizi hiçbir konuda kırmadı. Her türlü yatırıma, her türlü masrafa doğu için varım dedi. Bizim beraber büyük projelerimiz var. İnşallah dev yatırımlar yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

İhlasevim Şanlıurfa’da Açıldı

İhlasevim Şanlıurfa’da Açıldı

İhlasevim Şanlıurfa’da Açıldı

İhlasevim Şanlıurfa’da Açıldı

İhlasevim Şanlıurfa’da Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim