• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

İhlas Koleji Öğrencisinden Okçulukta Dünya İkinciliği

İhlas Koleji Öğrencisinden Okçulukta Dünya İkinciliği
Türkiye'nin okçuluk sporundaki genç yeteneklerinden İhlas Koleji öğrencisi Mete Gazoz, Ankara'da düzenlenen Dünya Salon Okçuluk Şampiyonasında Klasik...

Türkiye'nin okçuluk sporundaki genç yeteneklerinden İhlas Koleji öğrencisi Mete Gazoz, Ankara'da düzenlenen Dünya Salon Okçuluk Şampiyonasında Klasik Yay Türkiye Erkek Genç Milli Takımı ile birlikte dünya ikincisi oldu.

Ülkemizde ilk kez düzenlenen 35 ülkeden 361 sporcunun katılımıyla Ankara Congresium Fuar ve Toplantı alanında gerçekleştirilen Dünya Salon Okçuluk Turnuvasında, Türkiye 1 altın ve 1 gümüş madalyanın sahibi oldu.

Mete Gazoz ile birlikte Onur Tezel ve Oğuzhan Tezel'den oluşan Klasik Yay Türkiye Erkek Genç Milli Takımı, finalde İtalya ile mücadele ederek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Şampiyona sonunda ülkemize madalya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mete Gazoz, şampiyonaya takım olarak çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Hedeflerinin milli formayı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu Gazoz, "Yoğun bir kamp dönemi yaşadık. Takım olarak finale kadar çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Gümüş madalyayı ülkemize kazandırdığımız için çok mutluyum" dedi.

"Türk okçuluğunun geleceği"

Mete Gazoz'un eğitim hayatını sürdürdüğü İhlas Eğitim Kurumlarının Genel Müdürü Hami Koç da yaşadığı mutluluğu şöyle anlattı:

"Ata sporumuz olan okçulukta Türkiye'nin en önemli sporcularından biri olan Mete Gazoz'u, başarısından dolayı kutluyorum. Kariyerinde daha büyük başarıya imza atacağına inandığım Mete'nin, akademik olarak da başarılı olması için öğretmenleri her türlü desteği sağlıyor. Temennimiz kendisinin hem sporcu hem de öğrenci kimliğiyle kendisinden örnek bir insan olarak söz ettirmesidir."

İhlas Koleji Öğrencisinden Okçulukta Dünya İkinciliği

İhlas Koleji Öğrencisinden Okçulukta Dünya İkinciliği

İhlas Koleji Öğrencisinden Okçulukta Dünya İkinciliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim