• BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

İbadethanelere Halı Yardımı

İbadethanelere Halı Yardımı
Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ibadethanelere yönelik yapılan halı yardımları Haliliye halkının taktirini topluyor.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ibadethanelere yönelik yapılan halı yardımları Haliliye halkının taktirini topluyor.

Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerini sürdürmeye devam ettiren Haliliye Belediyesi, temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, sosyal alanda da çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Haliliye İlçesinde ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ibadethanelerin talep edilen ve belirlenen ihtiyaçlarına cevap veren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaptığı bu hizmetlerle halkın taktirini toplamaya devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Saidiye Camisinin halı ihtiyacını karşılayarak, vatandaşların daha temiz ortamda ibadet yapmalarını sağlayan Haliliye Belediyesi'ne Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı teşekkür etti. Muhtar Dağbaşı, çok önemli bir hizmetin gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Allah bir sefer değil bin sefer razı olsun. Seyit Bey'de de, sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'dan böyle bir hizmet yaptığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Hakikaten çok önemli bir görev. Gönül ister ki, bütün belediye başkanlarını böyle bir hizmete önderlik yapar. Çok güzel bir hizmet. Ben çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinden Ahmet Yağmacı da, Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ederek, "Bu halıdan dolayı Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'a çok teşekkür ediyoruz. Bu tür yardımlar çok güzel olaylar. Netice de bir ibadethane, insanların burada gelip ibadet yaptığı zaman bu hayır belediyemizde faydalı olacak" diye konuştu.

Gögerli kırsal Mahallesi'ndeki cami ve taziye evine yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinlerinden Hüseyin Çiftçi, "Haliliye Belediyesi, Gögerli halkı olarak bize halı getirdi. Taziye evimize halı getirdi. Pencere taktı, fayans getirdi. Sayın başkanımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz" şeklinde konuştu.

Örencik kırsal Mahalle Muhtarı Hikmet Kaçar ise halı yardımıyla ilgili yaptığı konuşmasında, "Haliliye Belediyesi'ne bize gönderdiği halılardan dolayı çok çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yenişehir Ortaokulu'ndaki mescide döşenen halılardan dolayı Okul Müdürü Salih Kaya da, Halilyie Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

İbadethanelere Halı Yardımı

İbadethanelere Halı Yardımı

İbadethanelere Halı Yardımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim