• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

"Hyalüronik Asit Gençlik İksiriniz Olabilir"

"Hyalüronik Asit Gençlik İksiriniz Olabilir"
Vücut dokularının yaşamsal aktivelerini yerine getiren hyalüronik asitin su tutma özelliğiyle cildin nemli kalmasını sağladığı ve dokuları koruyarak...

Vücut dokularının yaşamsal aktivelerini yerine getiren hyalüronik asitin su tutma özelliğiyle cildin nemli kalmasını sağladığı ve dokuları koruyarak elastikiyetinin bozulmasını önlemeye yardımcı olduğu bildirildi. Aynı zamanda cildin esnekliğini sağlayan kolajen liflerin korunması ve oluşmasında da etkili olan hyalüronik asidin ilerleyen yaş ile birlikte oluşan negatif faktörlerin giderilmesini ve hücrelerin yeniden üretilmesini sağladığı ve başarılı bir kombine işlemle gençlik iksiri olabileceği kaydedildi.

Mayasante Poliklinik Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Devrim Gürsoy, hyalüronik asidin cildin nemlenmesini ve yenilenmesini sağladığını ifade ederek, kişiyi daha yıpranmış ve yaşlı gösteren sorunun etkilerinin yaklaşık bir saatlik kombine işlemle doğal görünüm bozulmadan azaltılabildiğini söyledi.

"DOĞAL GÖRÜNÜM BOZULMADAN AZALTILABİLİYOR"

Medikal estetik alanında farklı işlemlerin kombine edilerek kullanılmasının bir saatlik işlemle başarılı sonuçlar verdiğini ifade eden Mayasante Poliklinik Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Devrim Gürsoy, "Yerçekimi ve ilerleyen yaşla beraber artan hacim kaybının etkisiyle yüzlerimiz ovalliğini kaybediyor, köşelenmeye başlıyor ve özellikle de çene komşuluğunda sarkmalar meydana getiriyor. Kişiyi daha yıpranmış ve yaşlı gösteren bu sorunun etkileri yaklaşık bir saatlik kombine işlemle doğal görünüm bozulmadan azaltılabiliyor" dedi.

"3 İLE 5 SENE ÖNCEKİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞMASINA YARDIMCI OLUYOR"

Müdahalede önce deformasyon hattının belirlendiğini söyleyen Gürsoy, "Dokunun ters yönde toparlanmasını sağlayacak şekilde balıksırtı (cog) PDO ipler cilt altına yerleştiriliyor. Bu işlem için 8-16 balıksırtı kullanılıyor. İplerin yerleştirilmesinden sonra iplerin dokudaki kaldırma hattını destekleyecek şekilde 1 cc dolgu iki yüz yarımına paylaştırılıyor. Dolgu içeriğindeki hyalüronik asit cildin gençleşmesine yol açtığı gibi aynı zamanda da hastanın daha çabuk iyileşmesini sağlıyor ve yüzün oransal uyumunu bozmadan 3 ile 5 sene önceki görünümüne kavuşmasına yardımcı oluyor" diye konuştu.

"YÜZÜN ORANSAL UYUMUNU BOZMADAN SİZE 3-5 YIL ÖNCEKİ GENÇLİĞİNİZİ GERİ GETİRİYOR"

Dr. Gürsoy, dolgu içeriğindeki hyalüronik asidin cildin üzerindeki dolaşımı ve oksijenlenmeyi arttırıcı etkisi yanında nemlendirici ve yenileyici özelliğe de sahip olduğu için uygulama sonrasında hastanın hızlı bir şekilde iyileşmesine katkıda bulunduğunu ve yüzün oransal uyumunu bozmadan 3-5 sene önceki görüntüsüne ulaşmasını sağladığını sözlerine ekledi.

"Hyalüronik Asit Gençlik İksiriniz Olabilir"

"Hyalüronik Asit Gençlik İksiriniz Olabilir"

"Hyalüronik Asit Gençlik İksiriniz Olabilir"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim