• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Hırsız 20 yıllık komşusu çıktı

Eski manken Bilun Dohmen’in Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan evini bir ayda üç kere soyan hırsız, 20 yıllık komşusu çıktı.
Gündoğan beldesinde yaşanan hırsızlık olayında eski mankenlerden Bilun Dohmen’in evini bir ayda üç kere girip soyan hırsız yirmi yıllık komşusu Yaşar A. (48) çıktı. Evli ve bir çocuk babası olan Yaşar A. jandarma ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda yakayı ele verdi. Gündoğan jandarma karakoluna götürülerek ifadesi alınan Yaşar A. 20 yıllık komşusu Bilun Dohmen’in evine üç kez girerek hırsızlık yaptığını itiraf etti.
 
EVDEN KAMYONET DOLUSU EŞYA ÇIKTI
 
Yapılan sorgunun ardından Dohmen jandarma ekipleri ile birlikte Yaşar A.’nın evine gitti. Evde çalınan eşyalarını gören Dohmen şaşkınlığını gizleyemedi. Dohmen’e ait olan eşyalar Gündoğan belediyesinden gelen işçilerin yardımıyla kamyonete yüklendi. Yaşar A.’nın evinden Dohmen’e ait olan koltuk takımı, 1 adet müzik seti, sinema sistemi, 2 televizyon, 2 Vcd, 1 Dvd, dizüstü bilgisayar, set üstü ocak, 1 adet tüp, inşaat malzemeleri, 2 çift ayakkabı, mutfak eşyaları ve altın kaplı 1 adet cep telefonu çıktı. İşçiler tarafından kamyonete yüklenen eşyalar ve evde eşyaların yerini gösteren Yaşar A. jandarma ekipleri tarafından işlemleri yapılmak üzere Gündoğan jandarma karakoluna götürüldü.
 
Dohmen, “Şubat ayında büyük bir soygun oldu hatta üç kere evime girildi. Üçünde de maddi manevi çok büyük kayıplarım vardı. Ama Allah jandarmadan razı olsun askerimiz işin peşini bırakmadı. Ve ne yapıp edip buldular kendisini. En çok üzüldüğüm nokta da bizim yakın komşumuz çıktı. Daha evvelden de zaten sabıkalıymış, biz kendisine yardımda da bulunmuştuk. Şu anda çaldığı malların hepsi kendi evinde. İtiraf etti zaten yüz yüze de konuşup sohbet ettik, benden özür diledi. Profesyonel bir hırsız, en yakın komşumuz ve aynı mahallede oturuyoruz. 20 yıldır aynı mahallede yaşadığımız için onun bu işin içinde olması beni çok üzdü. Her şeyi itiraf etti, biraz sonra evden gidip çalınan mallarımızı alacağız. En çok önemli olan laptopum vardı, içinde bilgiler ve özel şeyler var. Yani koltuk takımıma kadar hepsi alınmış birazdan jandarma ile birlikte gidip alacağız” dedi. Dohmen, jandarma karakolunda yapılan işlemlerin ardından eşyalarını teslim alırken, hırsız komşu Yaşar A. ise yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim