• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Hem eğlendiler hem öğrendiler
Bilecik'in Bozüyük Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünü, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneğine yönelik...

Bilecik'in Bozüyük Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünü, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneğine yönelik dart sporu etkinliği düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi spor salonunda yapılan dart sporu etkinliğine yaklaşık 20 engelli ve ailesi katıldı. Bozüyük Belediyesinin tahsis ettiği araçla ulaşımlarını sağlayan engelli vatandaşlar, düzenlenen etkinlikte dart sporu eğitim aldılar. İsmail Torunlar ve Özlem Torunlar'ın hocalığını yaptığı etkinlikte Gençlik ve Spor Müdürü Rüştü Yıldırım Engelliler Derneğini yalnız bırakmadı. Engelli vatandaşların sosyal faaliyetlerini artırmak ve onların yüzlerini güldürebilmek için yapılan bütün organizasyonlar Engelliler Derneği Üyelerini fazlasıyla motive ettiği görüldü. Dart eğitiminden sonra yapılan yarışmada çok heyecanlı ve keyifli bir ortam yaşandı. Madalya takdimi ile sona eren etkinlik engelliler tarafından unutulmayacak bir organizasyona imza attı.

Etkinlik hakkında düşüncelerini belirten Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik; "Dart spor etkinliği, engelli ve ailelerinin eğlenceli dakikalar yaşadığı çok güzel motive edici bir çalışma oldu. Dernek olarak önümüzdeki günlerde Bozüyük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle engellilere yönelik uzun süreli dart kursu çalışmaları da yapılacaktır, bu gibi aktiviteler engellilerimizin özgüven ve kabiliyetini geliştirmeleri yönünden büyük önem taşıyor. Bizlere bu fırsatı veren Gençlik ve Spor Müdürü Rüştü Yıldırım'a, ulaşımımızı sağlayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ve dart eğitmenlerimiz İsmail Torunlar ve Özlem Torunlar'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim