• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Hedefte yine Geziciler var!

Hedefte yine Geziciler var!
‘Havuz medyası’nın fantastik haberleriyle meşhur gazetesi Takvim, PKK’nın ağır kayıplar alıp ‘çapulcular’dan yardım istediğini yazdığı manşet haberinde, bir dizi oyuncu, gazeteci, yazar ve işadamını da ‘Kandil sizi çağırıyor’ başlığıyla hedef gösterdi.

Fantast,k haberlerin tek adresi Takvim, haberine ‘gizli’ bir mesaj yerleştirmeyi unutmadı. ‘Gezi’ye KuCaK açtı’ başlığına KCK’yı yerleştiren Takvim, “PKK köşeye sıkıştı. Yakıp yıkarak darbe yapacağını sanan Gezizekalılar’ı yardıma çağırdı. Ama Çapulcular aldırmadı” diye yazdı.

PKK’nın Türkiye’nin Kandil bölgesini havadan bombalamasıyla ağır kayıplar yaşadığını ve yardıma muhtaç hale geldiğini öne süren Takvim, bu iddiasını çok sayıda kişiyi bir kez daha hedef göstermek için fırsat bildi.

‘Kandil sizi çağırıyor’

‘Vandallar, Maşalar, Gezizekalılar, Çapulcular Kandil sizi çağırıyor’ başlığını atan Takvim, birinci sayfasına da Gezi eylemlerine verdiği destek nedeniyle iktidar ve iktidara yakın medya tarafından hedef gösterilen oyuncu Mehmet Ali Alabora, Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Gonca Vuslateri’nin Gezi eylemlerinden bir fotoğrafını paylaştı.

Takvim, oyuncuların yanı sıra, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, işadamı Cem Boyner, gazeteciler Ahmet Hakan ve Banu Güven, yazar Orhan Pamuk, piyanist Fazıl Say’ı da ‘Kandil kadrosu’na kattı.

Takvim, bundan önce de hayali söyleşi yaptığı ve karşılığında “Benimle yapılmış SAHTE röportaj yayınladığın için yazıklar olsun @Takvim” yanıtını aldığı CNN International’ın ünlü programcısı Christiane Amanpour’u da ‘Gezici’ ekibine ekledi.

Gazete, içinde ‘fantastik’ öğeler barındıran haberinde, Gezi parkı eylemlerine yönelik şöyle de bir ‘analiz’ yaptı: “Böylelikle hem Gezi olaylarında hem de PKK saldırılarında beraberce Türkiye’ye yakıp yıkanları koruyan ve Yeni Türkiye’nin önüne engel çıkan zihniyetin terör örgütü ile nasıl aynı safta durabildiği de ortaya çıktı.

Gezi olayları sırasında Türkiye’yi kötüleyen Aydın Doğan medyası, Gülen yayın organları, CHP, BBC, Bild, Der Spiegel, Financial Times, Economist, Yahudi Lobisi aynı şekilde PKK’nın saldırılarında da terör örgütü masum gösterme çabasına girişmişti.

KCK’nın Türkiye’ye kana bulayan terör eylemlerini yapmamış gibi davranarak, AK Parti dışındaki tüm kesimleri kendileri ile beraberce direniş göstermeye çalışması ise kirli ittifağın boyutlarını gözler önüne sermişti.

Gezi olayları sırasında Taksim’de özgürlük çağrısı yapan çapulcular, park eylemlerinde PKK bayraklı gösterilere katılmıştı. CHP, Nişantaşı, Cihangir tayfası ve sanat camiasının başını çektiği çapulcular, PKK terörüne karşı ise şimdiye dek tek kelime etmeyerek dikkat çekmişti.”

İşte o manşet:

takvim_2015-08-23.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim