• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Hazır Giyim Sektörü Tasarımlarını Görücüye Çıkarıyor

Hazır Giyim Sektörü Tasarımlarını Görücüye Çıkarıyor
Dünyanın en prestijli moda fuarlarında biri olan Premiere Vision Manufacturing fuarına Türkiye milli katılımını Ege İhracatçı Birlikleri düzenliyor.

Dünyanın en prestijli moda fuarlarında biri olan Premiere Vision Manufacturing fuarına Türkiye milli katılımını Ege İhracatçı Birlikleri düzenliyor.

Türkiye'nin ihracatta yıldız sektörleri arasında yer alan hazır giyim sektörü, firmalarımızın ürünlerini tanıtmak ve Fransa'ya ihracatımızı artırmak amacıyla 16-18 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Premiere Vision (PV) Manufacturing Paris Fuarı'na gitmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en prestijli moda fuarı olarak kabul edilen Premiere Vision (PV) Manufacturing Paris Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nu, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB) ikinci defa düzenliyor. Milli Katılım Organizasyonu ile 15 Türk firması fuara katılıyor, katılımcı firmalar özellikle Avrupa olmak üzere tüm dünyaya ihracatlarını arttırma çabası içinde olacak.

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün heyecanla beklediği Premiere Vision (PV) Manufacturing Paris Fuarı'na gitmeye hazırlandıklarını belirten Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, "Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği olarak üyelerimizin ihracatını arttırmaya yönelik pazar geliştirme faaliyetleri kapsamında Fransa pazarıyla ilgili araştırmalar yapmaktayız. İngiltere, İtalya, Almanya, İspanya, Japonya, Kuzey Kore, ABD ve Çin başta olmak üzere 30 farklı ülkeden profesyonel alıcıların ziyaret ettiği Premiere Vision Manufacturing Paris Fuarı bizler için güzel bir fırsat. Geçtiğimiz yıl ziyaretçi sayısı yaklaşık 62 bin olan bahse konu fuarın 2 bine yakın katılımcısı vardı. Birliğimiz bu doğrultuda, moda sektörünün dünyadaki en prestijli fuarlarından biri olarak benimsenen ve 16-18 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenecek Premiere Vision Paris Fuarı içerisinde organize edilen ve hazır giyim ürünlerinin sergilendiği alan olan Premiere Vision Manufacturing bölümüne yönelik ikinci defa milli katılım organizasyonu yapacak. Yaklaşık 23 milyar dolar ithalat potansiyeli olan bir pazarda sektörel ihracatımızı ivmelendirecek bir organizasyona imza atacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

EHKİB Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Ünlütürk, "Fuar, 40 yıldır düzenlenen, Avrupa'nın en önemli uluslararası hazır giyim, deri ve tekstil fuarıdır. İplik, kumaş, hazır giyim, deri, aksesuar ve tasarım olarak 6 ana bölüme ayrılan fuarın hazır giyim (manufacturing) bölümünde yer alacağız ve ülkemizi beraberimizde götürdüğümüz 15 firmamızla en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Hazır Giyim Sektörü Tasarımlarını Görücüye Çıkarıyor

Hazır Giyim Sektörü Tasarımlarını Görücüye Çıkarıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim