• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Haykoop Toplantısı Hisarcık’ta Yapıldı

Haykoop Toplantısı Hisarcık’ta Yapıldı
Kütahya Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) 2015 Yılı değerlendirme ve 2016 yılı vizyon toplantısı Hisarcık İlçesinde yapıldı.

Kütahya Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) 2015 Yılı değerlendirme ve 2016 yılı vizyon toplantısı Hisarcık İlçesinde yapıldı.

HAYKOOP Bölge Başkanı Yusuf Çalışkan Başkanlığındaki 2015 yılı değerlendirme ve 2016 yılı vizyon toplantısı Emet ve Hisarcık ilçelerinde bulunan Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanlarının katılımı ile Hisarcık Ziraat Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

HAYKOOP Başkanı Yusuf Çalışkan toplantıda yaptığı konuşmada, "Ülkemize tarım, hayvancılık ve orman alanlarında iş gücü sağlayan, köylerimizde çiftçilerimizin iş sahası, evi, marketi, gübre, yem deposu, düğün salonu, makine parkları olan konum ve durumlarına göre ürettiği ürünleri pazarlayan, çiftçilerimizin girdilerini ucuza temin eden ortak çalışma alanları oluşturan köyden şehir'e göçü önleyen, ülkemizin coğrafi yapısı, iklim şartları, doğa yapısına uygun, çiftçilerimizin kendi emekleri ile kurulan Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri tarım, hayvancılık ve orman alanlarında ciddi faaliyetlerde bulunarak köy, ilçe ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadırlar. HAYKOOP Bölge Birliği Yönetim Kurulunca periyodik olarak Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ile yaptığımız toplantılarda Kooperatif Başkanları ile durum değerlendirmesi yaparak sorunlar ve çözümler konusunda ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yapıyoruz. 5 saat süren son gerçekleştirdiğimiz toplantıda öncelikle orman iş gücü, süt fiyatları ve hayvancılığın geleceği konularında görüş alışverişinde bulunduk. Tarım ve orman alanlarımızın işçisi, bekçisi iş gücünü sağlayan köylerimizin varlığını koruyan çiftçilerimizin haklı oldukları, haklarını

emeklerinin karşılığını almak için yapılan toplantı verimli geçmiştir."dedi.

Kooperatifçiliğin, birlik, beraberlik sağlamak, aşk, sevda ve ülke sevgisi olduğunu söyleyen Çalışkan," Yaptığınız görev müstesna bir görevdir. Allah'ım yar ve yardımcınız olsun. Herkese başarılar diliyorum. Ayrıca misafir olarak toplantımıza katılan Uşak HAYKOOP Bölge Başkanı Himmet Özdemir'e ve tüm Tarımsal Kooperatif Başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Toplantıya Hisarcık Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Yusuf Çalışkan, Aydıncık Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Mustafa Köse, Konuş Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Kemal Ceylan, Kayı Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Ali Demirbağ, Çerte Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Muzaffer Aksu, Yarış Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Mehmet Atak, Yenice Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Himmet Öztaş, Göncek Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Muammer Çakır, Küreci Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Sabri Korkmaz, Günlüce Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Şükrü Yavuz, Kabaklar Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı İbrahim Karaca, Esatlar Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Mustafa Çalışkan, Subak Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Hüseyin Demirayak, Umutlu Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Mehmet Kurnaz, Samrık Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Veysel Dağlı, Tokat Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Yılmaz Topal, Hasanlar Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Mehmet Tahran, Karaağıl Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Halil Taşdemir, Kurtdere Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Aydın Uygun ve Güldüren Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Lütfi Ceylan katıldı.(MA-EFE)

Haykoop Toplantısı Hisarcık’ta Yapıldı

Haykoop Toplantısı Hisarcık’ta Yapıldı

Haykoop Toplantısı Hisarcık’ta Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim