• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Havutçu: "Adanaspor’un Zaaflarını Değerlendireceğiz"

Havutçu: "Adanaspor’un Zaaflarını Değerlendireceğiz"
Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, ligde bu hafta sonu oynayacakları Adanaspor'un bir takım olduğunu belirterek, "Her iyi takımın zaafları...

Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, ligde bu hafta sonu oynayacakları Adanaspor'un bir takım olduğunu belirterek, "Her iyi takımın zaafları vardır. Bizim de çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. Amacımız bu zaafları değerlendirmek olacak" dedi. Havutçu, turuncu-beyazlıların 13 haftadır mağlubiyet almamasıyla ilgili olarak ise, "Her şeyin bir sonu vardır. Umut ediyoruz bu maç o karşılaşma olur" ifadelerini kullandı.

Mavi-lacivertliler, PTT 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Adanaspor oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Havutçu yönetiminde Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdürüyor. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Havutçu, Kardemir Karabükspor karşılaşması ile göreve başladığını hatırlatarak, "Ondan sonra Vartaş Elazığspor ile evimizde mutlak galip gelmemiz gereken bir karşılaşma oynadık. Bu maç direk rakibimiz ile oynadığımızdan çok önemliydi. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Hafta sonu çok önemli bir Adana derbisi var. Sırf Adana'yı değil bütün Türkiye'yi ilgilendiren bir derbi olacak. Önemli bir karşılaşma. Lider ve iyi bir takımla oynuyoruz. Ama her iyi takımın zaafları vardır. Bizim de çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. İnşallah istediğimiz puanları alacağız" diye konuştu.

Adanaspor'un 13 haftadır mağlup olmamasına da değinen Havutçu, "Her şeyin bir sonu vardır.Umut ediyoruz bu maç o karşılaşma olur" dedi.

"BU LİGİN EN FAVORİ TAKIMIYIZ"

Adanaspor'un iyi bir takım olduğunu ve artılarının bulunduğunu söyleyen Havutçu, "Ama her iyi takımın da zaafları var. Bizim amacımız bu zaafları değerlendirmek olacak. Adanaspor'un oyun tarzı belli. Etkili oyuncuları var. İyi kontra atağa çıkıyorlar. Takım savunmasını iyi yapıyorlar. İyi bir takım, kolay olmayacak. Hiçbir maç kolay değildir. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. O yüzden biz de maçın başından itibaren bütün varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Derbi maçları özeldir. Bu karşılaşmalarda en önemli olan şey; sabırlı ve sakin olan takım her zaman istediğini almıştır. Bizim için önemli olan da budur" ifadelerini kullandı.

Ligin favori takımı olduklarının altını çizen Havutçu, "Takım özverili oyunculardan kurulu. Herkes çok istekli ve arzulu. Eksik taraflarımız da var. Bunları biliyoruz. Değerlendiriyoruz ve gidermek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu anda her şey iyi gidiyor. Adanaspor maçı çok önemli. Biz bu ligin en favori takımıyız. Kendimize güveniyoruz. Yapabileceklerimizi biliyoruz. İnşallah istediğimiz hedefe de ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Havutçu: "Adanaspor’un Zaaflarını Değerlendireceğiz"

Havutçu: "Adanaspor’un Zaaflarını Değerlendireceğiz"

Havutçu: "Adanaspor’un Zaaflarını Değerlendireceğiz"

Havutçu: "Adanaspor’un Zaaflarını Değerlendireceğiz"

Havutçu: "Adanaspor’un Zaaflarını Değerlendireceğiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim