• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hastanede açılan sergi yoğun ilgi gördü

Hastanede açılan sergi yoğun ilgi gördü
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 16 Nisan Biyologlar Günü dolayısıyla Biyolog Fatma İspir tarafından açılan resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 16 Nisan Biyologlar Günü dolayısıyla Biyolog Fatma İspir tarafından açılan resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Hastane içerisinde açılan sergiye Adıyaman Vali Yardımcısı Yasin Yunak, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, sağlık çalışanları, hastane görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 16 Nisan Biyologlar Günü dolayısıyla Biyolog Fatma İspir tarafından hastane içerisinde açılan sergide yer alan 40 adet tablo, vatandaşlar tarafından büyük beğeni gördü. Sergide satılacak olan tablolardan elde edilecek olan gelirin ise tamamının Kızılay'a, bağışlanacağı belirtildi. Gerçekleştirilen sergiyi oldukça beğendiğini dile getiren Vali Yardımcısı Yasin Yunak, "Çok güzel bir sergi yapmışlar. Arkadaşlarımız Adıyaman'ın dağ bayır her yerini gezip fotoğraflamış ve bunları da tablo şeklinde sergilemiş. Sergide emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra konuşan İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ise, "Sağlık çalışanı arkadaşımızın yapmış olduğu sergiye katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sergide satılacak olan tablolar elde edilecek gelir Kızılay'a bağışlanacak. Arkadaşlarımızı bu hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum. Bütün vatandaşlarımızı hastaneye gelerek sergiyi gezmesini bekliyorum" şeklinde konuştu.

16 Nisan Biyologlar Günü dolayısıyla böyle bir sergi gerçekleştirdiğini belirten Biyolog Fatma İspir, "Hastanede sergi açmak büyük bir hayalimdi ve bugünde o hayalimi gerçekleştiriyorum. Şuan burada 40 adet tablo sergileniyor. Elde edilecek bu geliri de tamamen Kızılay'a bağışlayacağım. Sergiye katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim