• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Hastane ve belediye arasında sağlık sözleşmesi

Hastane ve belediye arasında sağlık sözleşmesi
Büyük Anadolu Hastaneleri ile Ladik Belediyesi ve Muhtarlar Derneği arasında sağlık sözleşmesi imzalandı.

Büyük Anadolu Hastaneleri ile Ladik Belediyesi ve Muhtarlar Derneği arasında sağlık sözleşmesi imzalandı.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ve beraberindeki heyet Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'i ve Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Esen, tebriklerini iletmesinin ardından, hastanenin yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette ayrıca, Büyük Anadolu Hastaneleri ile Ladik Belediyesi ve Muhtarlar Derneği arasında sağlık sözleşmesi imzalandı. Sözleşme gereğince, belediye personeli ve muhtarlar derneği üyelerinin birinci derece aile yakınları sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ise Büyük Anadolu Hastaneleri'nin Ladik ve Samsun'a göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Hastane yönetiminden Başkan Demirtaş'a ziyaret

Öte yandan, Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten ve beraberindeki heyet İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı da ziyaret etti. Yönten ve beraberindeki Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Yönten, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Turan, Büyük Anadolu Hastaneleri Teknik Proje ve Tasarım Danışmanı Mimar İsmail Sevindik, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Büyük Anadolu Hastaneleri Anlaşmalı Kurumsal Saha Sorumlusu Gökhan Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Yönten, hastanenin yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş ise, Büyük Anadolu Hastaneleri'ne Samsun'a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim