• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hastane Çalışanlarına Otelcilik Eğitimi

Hastane Çalışanlarına Otelcilik Eğitimi
Bursa Kamu Hastaneleri Birliği, Nilüfer Halk Eğitim Merkezi ve Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi "Otelcilik Hizmetleri Eğitimi Sertifikasyon Programı"...

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği, Nilüfer Halk Eğitim Merkezi ve Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi "Otelcilik Hizmetleri Eğitimi Sertifikasyon Programı" projesine imza attı.

Havva Aslanoba Lisesi'nin konferans salonunda yapılan törene Genel Sekreter Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Nilüfer Halk Eğitim Müdürü Emin Ay, Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nazım Hikmet Seren ve Dörtçelik Çocuk Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Erkan Yıldırım katıldı.

Proje kapsamında Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde çalışan karşılama ve yönlendirme, temizlik ve güvenlik birimlerinde çalışan personellere kişisel bakım, sosyal çevre ile etkili iletişim, iş hayatında iletişim, telefonda iletişim, bilgisayarla iletişim, diksiyon, beden dili, kişisel bakım, genel temizlik kuralları ve uygulaması, yabancı dil kuralları ve yabancı dille iletişim gibi bir çok konuda eğitim verilmesi planlanırken eğitim sonunda çalışanlara sertifika verileceği belirtildi. Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nazım Hikmet Seren, "Güvenlikten temizlik hizmetleri çalışanlarına kadar tüm çalışanlara verilecek eğitimlerde, ilk aşamada 30 kişiyle başlayacak eğitimler ikinci aşamada 65 kişiye kadar çıkacak. Bizim öğretmenlerimiz hastaneye giderek işbaşı eğitim tarzında eğitimlere devam edecekler" dedi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ise, Milli Eğitim Müdürlüğü ile sağlıcakla kal, eğitim sanat spor engel tanımaz gibi örnek projelere imza attıklarını belirterek, şimdide Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde çalışan personele yönelik düzenlenen sertifikalı eğitim programının gerek personel ve gerekse hasta memnuniyeti açısından önemli olduğunu vurguladı. Aşkın, bir günaydın ve geçmiş olsun sözünün, bir güler yüzün hastalar için çok değerli olduğunu belirterek insan ilişkilerinde eğitimin önemine dikkat çekti.

Hastane Çalışanlarına Otelcilik Eğitimi

Hastane Çalışanlarına Otelcilik Eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim