• BIST 9524.59
  • Altın 2510.857
  • Dolar 32.5608
  • Euro 34.6255
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hamzaoğlu: İnşallah çıkışımızı sürdürürüz

Hamzaoğlu: İnşallah çıkışımızı sürdürürüz
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacakları Antalyaspor'u da yenerek ligdeki çıkışlarını sürdürmek...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacakları Antalyaspor'u da yenerek ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi saha kenarında gazetecilere açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tesislere gelen kadınlarla gazetecilere poz verdi. Hamzaoğlu, "Kadınlar günü dolayısıyla bizi ziyarete gelen kadınlarımızın, ablalarımızın kadınlar gününü kutladık. Bizim onlara jest yapmamız gerekirken onlar bize jest yaptı." dedi.

"ANTALYA'DAN İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Geçtiğimiz hafta oynana ve 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını değerlendiren başarılı teknik adam, "Rize maçını iyi bir sonuçla geçtik. Her ne kadar cezalı olmuş olsak da stadı dolduran epey taraftarımız vardı. Bu maçı 3 puanla kapatmak önemliydi. Bugünden itibaren Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Yukarıya doğru birer birer çıkıyoruz. İnşallah bu çıkışımızı sürdürürüz. Antalya'dan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

"NECİD ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR"

Hamzaoğlu, golcü oyuncu Tomas Necid'in performansının sorulması üzerine, "Necid'deki durgunluk gol olarak evet ama takım oyunu olarak üzerine düşeni yapıyor. Forvet oyuncusu arkadan gelen oyunculara yer açması gerekir. Necid de takıma elinden geleni yapıyor. Tom oynamasa da memnunum. Oynamayanları formsuzlar diye kenarda tutmuyorum. Yarın öbür gün Tom'a ihtiyacımız olduğu zaman olursa onu da düşünebiliriz." diye cevap verdi.

"ARZULADIĞIMIZ OYUNU OYNAMIYORUZ"

Oyun olarak hala istedikleri seviyede olmadıklarının altını çizen Hamzaoğlu, "Şu anda da arzuladığım oyunu oynamıyoruz. İstediğimiz seviyede değiliz ama oyuncuların isteği umutlandırıyor. Her geçen hafta daha çok mücadele eden bir Bursaspor olacak." diye konuştu.

"ETO'O'YA ÖZEL ÖNLEM DÜŞÜNMÜYORUZ"

Başarılı teknik adam, bir gazetecinin, "Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o için özel önlem alıp alacak mısınız?" sorusuna şu karşılığı verdi:

"Eto'o'ya özel önlem düşünmüyoruz. Rakibimizin etkili yönlerini takım olarak kapatma yöntemlerine gideceğiz. Eto'o iyi bir oyuncu. Sadece Eto'o değil kime fırsat verilirse değerlendirir. O yüzden takım olarak fırsat vermemeye çalışacağız."

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim