• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol sabah saatlerinde Devteşti, Ahmet Yesevi Mahallesi ve Atatürk Bulvarı'nda incelemelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol sabah saatlerinde Devteşti, Ahmet Yesevi Mahallesi ve Atatürk Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Demirkol Haliliye'nin en temiz, en mutlu ve en güvenli ilçe olması için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde birim mmirleri ile birlikte sabah namazının ardından Devteşti Mahallesi'nde vatandaşlarla görüştü. Açıksu Caddesi ve Ahmet Yesevi Mahallelerini gezen başkan Demirkol iş yerlerini açan, işe giden vatandaşalar ve servis bekleyen öğrencilerle görüştü. Vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Demirkol, taleplerin giderilmesi için birim müdürlerine talimat verdi. Birimlerin çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallesi'nde ki incelemelerin ardından Başkan Demirkol Atatürk Bulvarı ve Bahçelivler Mahallesini ziyaret etti. Burada da vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Söz konusu incelemelerle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, "Devteşti Mahallemizde, Ahmet Yesevi Mahallemizin bulunduğu bölgede sabah saatlerinde okuluna giden öğrencilerimiz, işe giden iş adamlarımızın, esnafımızın, işçimizin hangi şartlarda nasıl çalıştıklarını, nelerle karşılaştıklarını yerinde inceleme imkanı bulduk. Bu bölgede çok yoğun bir nüfusumuz yaşamaktadır. Bu bölgede çalışmalarımız devam ediyor. Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni açılan yollarla birlikte yol ağını tamamlamış bulunuyoruz. Yapılaşmalar devam ettikçe parke döşeme çalışmalarımız devam edecektir. Aynı şekilde temizlik işleri müdürlüğümüzün de bu bölgede yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için yapacağımız çalışmalar ve denetlemelerimiz devam edecektir. Bizim hedefimiz Haliliye'nin en temiz, Haliliye'nin en mutlu, Haliliye'nin en güvenli ve Şanlıurfa'nın en temiz, en güvenli il olmasını temin etmek için tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bugün sabah itibari ile bize eşlik eden Fen İşleri Müdürlüğü personelimiz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz, Park Bahçe Müdürlüğü personelimiz bizzat vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiler. Yapılmış olan çalışmaları da denetlemiş oldular. Bu çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim