• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Türk Telekom'dan Samsun'a çıkarma

Türk Telekom, bugüne kadar Samsun Bölgesi'nde 'Türkiye'ye değer' projeleri kapsamında gerçekleştirdiği yatırımları değerlendirmek üzere Samsun'a çıkarma yaptı.

Türk Telekom, bugüne kadar Samsun Bölgesi'nde 'Türkiye'ye değer' projeleri kapsamında gerçekleştirdiği yatırımları değerlendirmek üzere Samsun'a çıkarma yaptı. Türk Telekom yöneticilerini bir araya getiren gezinin ardından Samsun'un yerel yöneticilerinin de katılımıyla Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projeleri ile başarıyı yakalayan, hayatında yeni bir kapı açan dokuz gencin öyküsünün anlatıldığı "Türkiye'ye değer hikayeler" isimli kısa film izlendi.

Türk Telekom Grubu'nun üst yönetimi Samsun ziyaretinde Türk Telekom'un Samsun merkezli 6 ilden oluşan Kuzey 1 Bölgesi'nde yürüttüğü projeleri, bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımları değerlendirdi, ofis ve bayilere ziyaretlerde bulundu. Samsun gezisinin ardından Samsun yerel yöneticilerinin de katılımı ile düzenlenen yemekte eğitim, çevre ve spor alanlarında gerçekleştirdikleri yatırımlarla Türkiye'nin geleceğine değer kattıklarını anlatan Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt, "Bugüne kadar tümTürkiye'de eğitim, spor ve çevre alanlarında birçok yatırım gerçekleştirdik. Her yatırımımızla ülkemizin geleceği için değer oluşturuyoruz. Tüm çalışanlarımızın bir parçası olduğu, gönüllü olarak katıldığı sosyal sorumluluk projelerimiz uzun yıllardır Samsun'da da devam ediyor. Bugün, projelerimizle hayatında fark oluşturduğumuz gençlerin öyküsünü 'Türkiye'ye Değer' belgeselimizde izlemek üzere Samsun'da bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Samsun ile ilgili projeler üretmeyi sürdüreceğiz. Türkiye'ye değer, Samsun'a değer diyoruz" diye konuştu.

Türk Telekom'un "Türkiye'ye değer" projelerle Samsun'da fark oluşturduğunu belirten Bozkurt, "Türk Telekom, 'Türkiye'ye Değer' projeler kapsamında Samsun'da bugüne kadar 16 ilçede 19 internet evi açtı. Samsun'da oluşturulan E-Fatura Ormanı'na bin fidan dikildi. Türk Telekom tarafından hizmete sunulan Samsun Canik Türk Telekom Lisesi'nde 480 öğrenci öğrenim görmeye devam ediyor. Samsun'da bulunan Türk Telekom Spor Kulüpleri'nde ise 250 sporcu, çok çeşitli branşlarda kariyerlerine devam ediyor" şeklinde konuştu.

Türk Telekom'un Samsun buluşmasına Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt'un yanı sıra Türk Telekom Grubu'nun diğer iştiraklerinin genel müdürleri, Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İSTANBUL HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim