• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Gürsel Tekin, Kıvırcık Ali için söyledi

Gürsel Tekin, Kıvırcık Ali için söyledi
Kıvırcık Ali'yi anma gecesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, sahnede Kıvırcık Ali'nin Isırgan Otu türküsünü söyledi.

Kıvırcık Ali'yi anma gecesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, sahnede Kıvırcık Ali'nin Isırgan Otu türküsünü söyledi. Tekin, sunucunun, "Siyaset mi zor türkü söylemek mi?" sorusuna ise "Siyaset kolay iş. Davutoğlu da yaptığına göre her şey kolaydır." cevabını verdi.

Beş yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kıvırcık Ali lakaplı Ali Özütemiz, Bakırköy Belediyesi'nin Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiği programla anıldı. Sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı gecede izleyiciler salona sığmayıp taştı.

Özütemiz'in oğlu Eren ve kızı Ecem Özütemiz, gecede babaları için birlikte türkü söyledi. Ardından Eren Özütemiz, Gürsel Tekin, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve avukatları Rezan Epözdemir'i sahneye davet etti. Grup, ardından hep birlikte Isırgan Otu türküsünü söyledi.

ÜLKEMİZDE DEĞERSİZ VE UCUZ OLAN İNSAN HAYATIDIR

Gecede kısa bir konuşma yapan Tekin, bir ülkenin gelişmişliğinin, binalarıyla, rezidanslarıyla, alışveriş merkezleriyle olmayacağını belirterek, "İnsani değerleriyle olur. Her bayramda bir ülke düşünün o ülkenin televizyonları, gazeteleri "Acaba bu bayramda trafik kazasında kaç kişi ölecek?" diye bekliyor. Maalesef üzülerek söylüyorum ülkemizde her şey pahalı, bir tek değersiz ve ucuz olan insan hayatıdır." şeklinde konuştu. Tekin, anma programı sunucusu İlknur Kaplan'ın, "Siyaset mi zor türkü söylemek mi?" sorusuna ise "Siyaset kolay iş. Davutoğlu da yaptığına göre her şey kolaydır." cevabını verdi.

Gecenin sonunda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Ecem ve Eren Özütemiz ile sahne alan sanatçılara plaket takdim etti.

Gürsel Tekin, Kıvırcık Ali için söyledi

Gürsel Tekin, Kıvırcık Ali için söyledi

Gürsel Tekin, Kıvırcık Ali için söyledi

Gürsel Tekin, Kıvırcık Ali için söyledi

Gürsel Tekin, Kıvırcık Ali için söyledi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim