• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Güncel Okumalar Ve Yazar Buluşmaları Projesi

Güncel Okumalar Ve Yazar Buluşmaları Projesi
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi ve Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından Gençlik ve...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi ve Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı?'nın "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda "Tarihi Sevdiren Adam" olarak bilinen Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu gençlerle bir araya geldi

Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Yavuz Bahadıroğlu'nun kitaplarını okuduğunu ifade ederek " Bizim çocukluğumuzda bu kadar teknoloji ve internet olmadığından serbest zamanlarımızda hep kitap okurduk, yeni nesilden de bunu bekliyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği bu tür projelerden çok mutlu oluyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"TARİH, AYAK İZİ BIRAKANLARI DEĞİL, YÜREK İZİ BIRAKANLARI YAZAR"

Gençlerin Türkiye'nin umudu ve geleceğinin olduğunu vurgulayan Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Öğretmenlerinizin sizlere tarih dersini çok iyi sevdirmesi önemli, tarihinizi, geçmişinizi çok iyi bilmeli ve öğrenmelisiniz. İnternet öğretiyor gibi yapıyor ama aldatıyor, internet ve teknolojinin başında uzun süre zaman geçirmektense çok kitap okumanız sizlere daha çok fayda sağlayacaktır, yaşam haritanız kitaplardadır. Televizyon kanallarında izlediğiniz filmler sadece eğlencedir gerçeği öğretmez, gerçek tarihtir. Tarih, ayak izi bırakanları değil, yürek izi bırakanları yazar, Akşemseddin ve Fatih'i yetiştiremezsiniz, 19 yaşındaki Ertuğrul Osmanlı'yı kurdu, 20 yaşındaki Fatih İstanbul'u fethetti. Osmanlı bu müthiş moral motivasyonu kaynağını İslam'dan alır. Gençler Türkiye'nin umudu, Türkiye'nin geleceğidir."

BAHADIROĞLU KİTAPLARINI İMZALADI, ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Bahadıroğlu, Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Salonu'nda ki etkinliğin ardından yetkililerle birlikte Seyhan Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu'na geçerek, kitaplarını imzalayıp öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti. Öğrenciler Bahadıroğlu'na çiçek verdi.

Etkinliğe, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcısı İhsan Karagöl, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Eyup Çelikoğlu, Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nde Spordan Sorumlu Şube Müdürü Abdulhalik Demir, gençlik liderleri ve öğrenciler katıldı.

Güncel Okumalar Ve Yazar Buluşmaları Projesi

Güncel Okumalar Ve Yazar Buluşmaları Projesi

Güncel Okumalar Ve Yazar Buluşmaları Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim