• BIST 9801.96
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Gtb Üyeleri ‘Doğa Yürüyüşünde’ Buluştu

Gtb Üyeleri ‘Doğa Yürüyüşünde’ Buluştu
Gaziantep Ticaret Borsası, üye ve personellerine yönelik Kavaklık mesire alanında "Doğa Yürüyüşü" etkinliği düzenledi.

Gaziantep Ticaret Borsası, üye ve personellerine yönelik Kavaklık mesire alanında "Doğa Yürüyüşü" etkinliği düzenledi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), üye memnuniyeti ve üyeler arası kaynaşmayı artırmak amacıyla, her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Bahar Buluşmalarına" bir yenisini daha ekledi.Kavaklık Mesire alanında gerçekleştirilen " Geleneksel Doğa Yürüyüşü" etkinliğine, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yansı sıra GTB'nin 11 farklı meslek grubunda faaliyet gösteren üyeleriyle personelleri katılım gösterdi. Hafta sonu sabah erken saatlerde Kavaklık parkında bir araya gelen GTB yönetici, çalışan ve üyelerinden oluşan grup ilk olarak toplu şekilde ısınma ve kültür-fizik hareketleri yaptılar. GTB üyeleri daha sonra eş ve çocuklarının da katılımıyla Bahar mevsiminin en güzel günlerinin yaşandığı mesire alanında hafif tempoda koşu ve yürüyüşler gerçekleştirdiler. Yaklaşık iki saat süren sportif faaliyetlerin ardından GTB üyeleri park içerisinde dinlenerek, birlikte sohbet etme imkanı buldu.

BİRLİK VE BERABERLİK RUHU TAZELENİYOR

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, amaçlarının borsa üyeleri arasında birlik ve beraberlik ruhunu tazeleyerek daha da pekiştirmek olduğunu söyledi.

Her yıl baharın gelişiyle birlikte üye ve çalışanlarına yönelik sağlıklı yaşam koşuları ve doğa yürüyüşleri tertip ettiklerini hatırlatan Memiş, "Borsa olarak yıl içerisinde şehir hayatına katkı sunacak sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bunların yanı sıra üyelerimize yönelik geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerimizi de ayrıca çok önemsiyoruz. GTB ailesinin tüm fertleri olarak biraya geldiğimiz, birlikte aktiviteler yaptığımız bu tarz etkinlikler hem istişarelerimiz, hem de birlikteliğimiz açısından bizlere artı moral ve motivasyon desteği sağlıyor" dedi.

Memiş, üyelerine yönelik gerçekleştirdikleri faaliyetleri bu yıl daha da artırmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Gtb Üyeleri ‘Doğa Yürüyüşünde’ Buluştu

Gtb Üyeleri ‘Doğa Yürüyüşünde’ Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim